Skip to content

PE face apparatuur

Voordelen van de PE behandeling:

  • Superboost behandeling
  • Een activering van de gezichtsspieren die door veroudering lui zijn geworden en gaan doorzakken. Duurzaam verouderen.
  • Zeer resultaat-gericht met een prachtig natuurlijk effect.
  • Een oplossing voor huidveroudering, fijne rimpels, oog-en wenkbrauwlifting
  • Zeer eenvoudig te bedienen
  • CE gekeurd

6.290,00 excl. btw

Apparatuur leasen

De nieuwste en meest innovatieve apparatuur, zonder de grote uitgave.

PE-face behandeling

De PE-face behandeling is een nieuwe vorm van facial workout die gebruikmaakt van magnetische puls warmte-energie (MPE), radiofrequentie (RF) en elektrische spierstimulatie (EMS) om het gezicht zichtbaar te verjongen en te verstrakken. Dit innovatieve apparaatje bestaat uit drie kussentjes die op verschillende delen van het gezicht worden aangebracht. Ze werken samen om het bindweefsel en de spieren te stimuleren en de huid te verjongen.

Wat doet MPE technologie

De MPE-technologie die wordt gebruikt in de PE-face behandeling is geïnspireerd op de werking van een MRI-scan. Het werkt door middel van magnetische pulsen die energie afgeven aan de huid, waardoor de dermis opwarmt en de natuurlijke collageenproductie in de huid wordt gestimuleerd. Collageen is een belangrijk eiwit dat verantwoordelijk is voor de elasticiteit van de huid. Naarmate we ouder worden, neemt de hoeveelheid collageen in onze huid af, wat resulteert in rimpels en een slappe huid. Door gebruik te maken van MPE kan de PE-face behandeling de collageenproductie weer op gang brengen en de elasticiteit van de huid verbeteren. Dit zorgt voor een jeugdige uitstraling en vermindert de zichtbaarheid van rimpels en lijnen. Bovendien kan de behandeling ook de huidtextuur verbeteren, waardoor de huid er gladder en gezonder uitziet.

RF-technologie

De PE-face behandeling maakt ook gebruik van RF-technologie. Dit is een niet-invasieve methode voor huidverstrakking die werkt door middel van radiofrequentiegolven die diep in de huid doordringen en de onderste lagen van de huid stimuleren. Dit kan helpen om de spieren in het gezicht te verstevigen en de huid te liften. Door de warmte die dit genereert, kan de behandeling zorgen voor een direct liftend effect op de huid, wat een gladdere en strakkere uitstraling geeft.

EMS technologie

Daarnaast maakt de PE-face behandeling gebruik van EMS, een technologie die wordt gebruikt om de spieren te stimuleren. Door specifieke spieren in het gezicht te stimuleren, kan de behandeling helpen om ze te versterken en te verstrakken. Dit kan resulteren in een vermindering van de verschijning van fijne lijntjes en rimpels, terwijl tegelijkertijd de algehele textuur van de huid wordt verbeterd.

De PE-face behandeling is een niet-invasieve, pijnloze en veilige procedure die kan worden uitgevoerd in een kliniek of salon. Het is een ideale behandeling voor een breed scala aan huidaandoeningen en is geschikt voor alle huidtypen. Het apparaat is gemakkelijk te gebruiken.

In conclusie, de PE-face behandeling is een innoverende methode om de huid te verjongen en te verstrakken door middel van MPE, RF en EMS-technologieën. Door de warmte-energie kunnen de diepere lagen van de huid worden gestimuleerd en de collageenproductie verbeterd, wat resulteert in een gezonde, jongere uitstraling. Door de combinatie met RF en EMS wordt de spierkracht versterkt en de elasticiteit verbeterd, wat zorgt voor een strakkere huid en minder zichtbare rimpels. Of je nu op zoek bent naar een algehele huidverjonging of specifieke probleemgebieden wilt behandelen, de PE-face behandeling is een veilige en effectieve methode om je huid te verbeteren.

 

Product naam PE wel
Technologie MPE / RF / EMS
Sherm 15,6 inch
Energie 0-3T
Stimulus pulsvorm Bifasische golf
1 jaar garantie
Frequentie 1HZ
Puls breedte 200us
Machine gewicht 57Kg
Pakket grootte 57×37.6×90 cm
Stroom 100-220V50/60Hz

De nieuwste technologieën vind je bij Lason groothandel

We selecteren hoogwaardige apparaten voor ons aanbod op basis van de nieuwste trends op het gebied van esthetische geneeskunde. We geven trainingen op basis van innovatieve behandeling procedures, zodat uw team maximale resultaten kan behalen. Ons team heeft ruime ervaring en kennis van de aangeboden producten. Wij leveren apparaten rechtstreeks aan klanten. Wij zorgen voor veilig transport van het apparaat en een professionele training.