Skip to content

Skinbooster mesotherapie praktijk cursuspakket

Volg jij de skinbooster praktijkles bij Huidspecialist opleidingen, bestel dan tijdig je skinbooster cursus praktijk pakket.

Skinbooster cursus praktijk pakket:

  • 1x5ml serum
  • Naaldmodule
  • 1 x syringe
  • optreksyringe
  • 1x hyaluronmasker
  • 58ml alhydran SPF 30
  • gebruik reinigingsproducten ( Sterillium, dettol huiddesinfectans, wattenschijfjes, tissues, dental towels, handschoenen, wegwerpstoelhoezen)
  • Gebruik verzorgingsproducten ( Make-up remover, enzyme peeling, reiniging, cremé)
  • Gebruik hygiëne materialen & Linnengoed (handdoeken, kompres, bandeau, stoelhoes)

Alle producten waar jij tijdens de cursus mee gaat werken, worden eerst getest. Hierdoor werk je met de beste producten en ben je verzekerd van de juiste spullen voor alle opleidingen. 

156,00 excl. btw

Onze skinbooster praktijk cursus pakketten

Bij Lason groothandel kun je skinbooster pakketten kopen voor veel verschillende beauty cursussen en opleidingen. Heb jij de online cursus skinbooster gevolgd bij de Huidspecialist opleidingen? Wil je de praktijkles skinbooster volgen? Reserveer dan je skinbooster cursuspakket.

Wat zit er in de skinbooster cursus pakket?
In dit praktijk pakket zit alles wat jij nodig hebt gedurende de praktijk cursus aan producten en materialen. Ook zit er in het skinbooster pakket de producten voor de nazorg van de modellen.

Let op: Diverse apparatuur, producten en materialen hebben wij niet in de cursuspakketten verwerkt, zodat jij tijdens de praktijkles zelf een keuze kan maken met welke apparatuur en producten jij in de toekomst wil gaan werken. Op deze manier heb je geen overbodige producten en materialen in jouw cursuspakket.

Korting
Het pakket is met zorg samengesteld en past bij je opleiding, hierdoor kunnen (losse) producten of het gehele pakket niet worden geretourneerd.

Merken
Lason groothandel werkt met betrouwbare merken met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, zodat wij de beste producten kunnen aanbieden tegen de beste prijs.

Volg jij een skinbooster praktijk cursus bij Huidspecialist opleidingen? Dan zorgen wij ervoor dat het skinbooster praktijk cursus pakket klaarstaat op de dag dat de cursus van start gaat.

Wanneer bestellen?
Bestel tijdig jouw skinbooster cursus praktijk pakket en hou rekening met een eventuele levertijd. Wij adviseren het skinbooster praktijkpakket te bestellen zodra de (start)datum van jouw (dag)opleiding bekend is. De meeste pakketten kunnen wij al binnen 3 werkdagen klaarzetten, het is echter verstandig rekening te houden met een levertijd van 1 tot 4 weken.

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau van huidspecialistenopleidingen.nl