Skip to content

Cellulite mesotherapie praktijk cursuspakket

Categorie:

Volg jij de cellulite praktijkles bij Huidspecialist opleidingen, bestel dan tijdig je cellulite cursus praktijk pakket.

Cellulite cursus praktijk pakket:

  • 1x5ml serum
  • Naaldmodule
  • 1 x syringe
  • optreksyringe
  • 1x bodymilk SBT
  • gebruik reinigingsproducten ( Sterillium, dettol huiddesinfectans, wattenschijfjes, tissues, dental towels, handschoenen, wegwerpstoelhoezen)
  • Gebruik verzorgingsproducten ( Make-up remover, enzyme peeling, reiniging, cremé)
  • Gebruik hygiëne materialen & Linnengoed (handdoeken, kompres, bandeau, stoelhoes)

Alle producten waar jij tijdens de cursus mee gaat werken, worden eerst getest. Hierdoor werk je met de beste producten en ben je verzekerd van de juiste spullen voor alle opleidingen. 

127,00 excl. btw

Onze cellulite praktijk cursus pakketten

Bij Lason groothandel kun je cellulite pakketten kopen voor veel verschillende beauty cursussen en opleidingen. Heb jij de online cursus cellulite gevolgd bij de Huidspecialist opleidingen? Wil je de praktijkles cellulite volgen? Reserveer dan je cellulite cursuspakket.

Wat zit er in de cellulite cursus pakket?
In dit praktijk pakket zit alles wat jij nodig hebt gedurende de praktijk cursus aan producten en materialen. Ook zit er in het cellulite pakket de producten voor de nazorg van de modellen.

Let op: Diverse apparatuur, producten en materialen hebben wij niet in de cursuspakketten verwerkt, zodat jij tijdens de praktijkles zelf een keuze kan maken met welke apparatuur en producten jij in de toekomst wil gaan werken. Op deze manier heb je geen overbodige producten en materialen in jouw cursuspakket.

Korting
Het pakket is met zorg samengesteld en past bij je opleiding, hierdoor kunnen (losse) producten of het gehele pakket niet worden geretourneerd.

Merken
Lason groothandel werkt met betrouwbare merken met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, zodat wij de beste producten kunnen aanbieden tegen de beste prijs.

Volg jij een cellulite praktijk cursus bij Huidspecialist opleidingen? Dan zorgen wij ervoor dat het cellulite praktijk cursus pakket klaarstaat op de dag dat de cursus van start gaat.

Wanneer bestellen?
Bestel tijdig jouw cellulite cursus praktijk pakket en hou rekening met een eventuele levertijd. Wij adviseren het cellulite praktijkpakket te bestellen zodra de (start)datum van jouw (dag)opleiding bekend is. De meeste pakketten kunnen wij al binnen 3 werkdagen klaarzetten, het is echter verstandig rekening te houden met een levertijd van 1 tot 4 weken.

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau van huidspecialistenopleidingen.nl