Skip to content

Lesmaterialen microneedling (online cursus)

Categorie:

Lesmaterialen voor de online cursus microneedling

  • Lesboek cursus microneedling
  • microneedling ID boekje
  • Hygiëneboek

Het is verplicht om de online cursus microneedling aan te kopen voordat je dit pakket kunt bestellen

27,00 excl. btw

Microneedling lesmaterialen

Bij Lason groothandel kun je cursuspakketten kopen voor veel verschillende beauty cursussen en opleidingen. Volg jij een online cursus microneedling bij de Huidspecialist opleidingen? Bestel dan je lesmaterialen tijdig. Het is verplicht om de online cursus microneedling aan te kopen voordat je dit pakket kunt bestellen.

Wat zit er in de startpakketten?
In dit pakket zit alles wat jij nodig hebt gedurende de online cursus microneedling.

Let op: Diverse apparatuur zoals de Dermapen / microneedlingpen,  producten en materialen hebben wij niet in dit pakket verwerkt, zodat jij tijdens de praktijkles zelf een keuze kan maken met welke apparatuur en producten jij in de toekomst wil gaan werken. Op deze manier heb je geen overbodige producten en materialen in jouw startpakket.

Korting
De korting op het pakket geldt alleen bij afname van het complete pakket. Het pakket is met zorg samengesteld en past bij je opleiding, hierdoor kunnen (losse) producten of het gehele pakket niet worden geretourneerd.

Merken
Lason groothandel werkt met betrouwbare merken met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, zodat wij de beste producten kunnen aanbieden tegen de beste prijs.

Volg jij een online cursus microneedling bij Huidspecialist opleidingen? Dan zorgen wij ervoor dat het lesmaterialenpakket zo snel mogelijk naar je wordt doorgestuurd.

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau van huidspecialistenopleidingen.nl