Skip to content

Diode ice laser 3 golflengte tec koelsysteem / 1 handvat

  • Diode ice laser 3 golflengte
  • TEC koelsysteem
  • één handvat
  • Permanent ontharen zonder pijn.
  • Medische CE gekeurd

8.400,00 excl. btw

Apparatuur leasen

De nieuwste en meest innovatieve apparatuur, zonder de grote uitgave.

De diode ice laser is een geavanceerd medisch apparaat dat gebruikt maakt van de kracht van laserlicht met 3 verschillende golflengtes. Dit innovatieve product  biedt diverse voordelen.

De Diode Ice Laser

De diode ice laser is een geavanceerd instrument dat wordt gebruikt voor verschillende procedures. Het maakt gebruik van laserlicht om de huid te behandelen, zoals ongewenste haargroei. Het werkt door energie af te geven in de vorm van laserlicht, dat vervolgens selectief geabsorbeerd wordt door het doelweefsel. Dit zorgt voor een gerichte, pijnloze en nauwkeurige behandeling.

 Het Belang van Meerdere Golflengtes

Waarom heeft de diode ice laser meerdere golflengtes nodig? Het antwoord ligt in de diverse eigenschappen van verschillende doelweefsels. Sommige weefsels absorberen beter bij bepaalde golflengtes, terwijl andere gevoeliger zijn voor andere golflengtes. Door meerdere golflengtes aan te bieden, kan de diode ice laser effectiever verschillende doelweefsels behandelen. Dit verhoogt de precisie van de behandeling en verbetert de algehele resultaten.

Het Belang van een Medisch CE Certificaat

Een medisch CE certificaat is van essentieel belang voor medische apparaten zoals de diode ice laser. Dit certificaat dient als een garantie voor de kwaliteit, veiligheid en effectiviteit van het apparaat. Het CE certificaat geeft aan dat het product voldoet aan de relevante Europese richtlijnen en normen voor medische apparatuur. Het is een betrouwbare indicator voor zowel professionals als cliënten dat de diode ice laser veilig en geschikt is voor toepassingen.

De diode ice laser met 3 golflengtes van Lason groothandel is een geavanceerd medisch apparaat dat talloze voordelen biedt voor verschillende medische behandelingen. Dankzij de mogelijkheid om meerdere golflengtes te gebruiken, kan deze laser een breed scala aan doelweefsels effectief behandelen. Het is van groot belang dat de diode ice laser over een medisch CE certificaat beschikt, als bewijs van de kwaliteit en veiligheid van het apparaat. Tot slot heeft de koeling in de kop van de laser een cruciale rol in het garanderen van optimale prestaties en het minimaliseren van mogelijke bijwerkingen. De diode ice laser vertegenwoordigt een belangrijke technologische vooruitgang in de medische wereld en opent deur naar nog meer precisie en effectiviteit in diverse medische procedures.

Overweeg jij de aanschaf van een diode ice laser? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. De nieuwste  diode ice laser met 3 golflengten van 755 nm, 808 nm en 1064nm voor permanente ontharing.

Model Diode ice laser
Machinevermogen 2000W
Handvatvermogen 1600W
Shots 50.000.000 shots
Tec koelsysteem -10 graden
Golflengte 755 / 1064 / 808
Display 16.5 inch
Energie  120 joule
Frequentie 1-10hz
Spot grootte

12×35 mm, 12x28mm / 12x18mm / 12/10 mm

Kleur zwart
Garantie

Certificaat 

Fabrikant

 1 jaar

Medisch CE

China

3 Golflengtes om te ontharen met de diode ice laser

Eén Diode ice laser heeft een gerichte samenhangende bundel licht met een hoge intensiteit. Je gaat van een klein beetje licht naar heel veel licht, met drie verschillende golflengte. De stralen die uit een diode ice laserapparaat komen, hebben drie bepaalde golflengte, de 808, 755 en 1064. Hierdoor is de lichtbundel erg sterk en zeer intens. Men noemt dit fenomeen monochromatisme.

De stralen uit de laser gaan allemaal dezelfde richting op en zij lopen evenwijdig naast elkaar, naar een punt. Een bundel met drie laserstralen op elk moment in dezelfde fase, op hetzelfde tijdstip op dezelfde plaats in de golfbeweging zorgen ervoor dat je uiterst specifiek en gericht kunt ontharen.

De Stralingsversterking en stralingsbundeling zorgen ervoor dat laserlicht een hoge intensiteit hebben. In een hele korte tijd (enkele milliseconden) waardoor er een hele hoge dosis energie (tot wel honderden kilowatts!) worden afgegeven. In de behandeling voor definitieve vermindering van haargroei zijn gemiddeld maar 6 tot 8 behandelingen nodig. Het is een veilige manier, indien verwantwoord toegepast door de behandelaar. Wanneer je de diode ice laser bij Lason groothandel koopt, krijg je een cursus gratis bij de diode ice laser. Wil je graag meer informatie of de laser komen bekijken, staan onze medewerkers u graag te woord.

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau van huidspecialistenopleidingen.nl