Skip to content

Fractionele radiofrequentie microneedling

Fractional microneedling met RF werkt door de introductie van radiofrequentietechnologie om de gezichtshuid zachtjes te verwarmen, nadat microlaesies zijn aangebracht om het bindweefsel te helpen herstellen. Wanneer de huid wordt verwarmd tot tweeënveertig tot drieënveertig graden Celsius, wordt collageen, het belangrijkste structurele eiwit in bindweefsel, afgebroken. In de loop van zes weken wordt het collageen dat tijdens een behandeling wordt afgebroken, hervormd en wordt het bindweefsel veel strakker en sterker. De huid wordt gelift en volume wordt hersteld.

Voordelen fractionele RF microneedling

 • Diepte aanpasbaar
 • Zeer eenvoudig te bedienen
 • CE gekeurd
 • Garantie 1 jaar

4.200,00 excl. btw

Apparatuur leasen

De nieuwste en meest innovatieve apparatuur, zonder de grote uitgave.

Wat is het verschil tussen Fractionele Radiofrequency Microneedling en microneedling

Klassieke microneedling is een innovatieve behandeling die helpt om de natuurlijke genezingsprocessen van de huid te stimuleren. Het maakt gebruik van fijne naalden om microperforaties in de huid te creëren, waardoor de huid geactiveerd wordt om nieuw collageen en elastine aan te maken. Dit helpt bij het verminderen van fijne lijntjes, rimpels, littekens en andere huidproblemen. Fractionele radiofrequentie microneedling wordt beschouwd als een verdere ontwikkeling van klassieke microneedling. De fractionele radiofrequentie microneedling wordt met name gebruikt op het gebied van anti-aging. Het doel is de aanmaak van collageen in de diepere huidlagen te stimuleren. Door de huid te vernieuwen kan een jongere uitstraling worden bereikt.

Fractionele Radiofrequency Microneedling: Het Ultieme Antwoord op Huidverjonging

Fractionele RF microneedling tilt deze behandeling naar een hoger niveau. Het combineert de voordelen van traditionele microneedling met de gerichte energie van radiofrequentie. Bij deze geavanceerde technologie worden thermische pulsjes van radiofrequentieenergie via de microneedles direct in de diepere lagen van de huid afgegeven. Dit zorgt voor een intensievere stimulatie van collageen- en elastineproductie, met verbeterde resultaten als gevolg.

Hoe verschilt fractionele RF microneedling van gewone microneedling? Het belangrijkste verschil ligt in de toegevoegde technologie van radiofrequentie. Terwijl traditionele microneedling primair gericht is op het creëren van microperforaties in de huid, gaat fractionele RF microneedling een stap verder door gelijktijdig radiofrequentie-energie aan te bieden.

Door deze combinatie wordt de warmte dieper in de huid afgegeven, waardoor er een krachtiger stimulerend effect ontstaat. Dit resulteert in een verhoogde aanmaak van collageen en elastine, wat leidt tot een verstrakking van de huid, vermindering van fijne lijntjes en rimpels en algehele verbetering van de huidtextuur.

Fractionele RF microneedling is anders dan elke andere microneedling-behandeling die we hebben gezien. Bij een standaardbehandeling met microneedling wordt een kleine, met een naald beklede applicator over de huid bewogen. Micronaalden kunnen worden geautomatiseerd om verticaal te bewegen om de huid te “stempelen” terwijl het handstuk over de opperhuid gaat. De naalden op de applicator bereiken een diepte van ongeveer 2 mm. Fractionele RF microneedling is meteen anders omdat de naalden een diepte bereiken van 4 mm . Dit alleen al is belangrijk omdat verandering wordt gestimuleerd in de basisstructuur van de huid. Bijkomende voordelen komen voort uit de opname van radiofrequentie, de energie die zachtjes onderhuids vetweefsel verwarmt voor een diepere verstrakking en toning.

Voordelen fractionele RF microneedling

Een van de voordelen van fractionele RF microneedling is dat het beide behandelingen in één combineert. Radiofrequentie zendt gecontroleerde warmtegolven uit, waarbij de microperforaties van de microneedles fungeren als kanalen voor deze energie. Hierdoor wordt de energie dieper in de huid afgeleverd, waar het de productie van collageen en elastine verhoogt.

De resultaten die bereikt kunnen worden met fractionele RF microneedling zijn indrukwekkend. Ze omvatten:

 1. Verstrakking van de huid: Door de stimulatie van collageen en elastine wordt de huid steviger en strakker. Hierdoor worden verslapte huid en rimpels verminderd, met als resultaat een jeugdiger uiterlijk.
 2. Vermindering van littekens: Fractionele RF microneedling kan helpen bij het verminderen van acne littekens, striae en chirurgische littekens. De behandeling stimuleert de huid om nieuwe cellen te produceren en de textuur van de littekens te verbeteren.
 3. Verbeterde huidtextuur: Door de celvernieuwing wordt de huid gladder en egaler van structuur. Het kan ook helpen bij het vervagen van pigmentvlekken en ongelijkmatige teint.
 4. Tijdsbesparing: Omdat fractionele RF microneedling beide behandelingen combineert, kan het behandelingstijd besparen in vergelijking met het afzonderlijk uitvoeren van microneedling en radiofrequentiebehandelingen.

Wanneer je geïnteresseerd bent in fractionele RF microneedling, biedt Lason Groothandel hoogwaardige microneedling met RF apparatuur te koop aan. Onze apparatuur is veilig en klinisch getest om de beste resultaten te garanderen.

De meest voorkomende behandelingsgebieden van fractionele RF microneedling omvatten

 • Gezicht,
 • Nek,
 • Buik en
 • Benen.

Waar wordt de behandeling voor gebruikt

 • Huidverjonging (huidverstrakking),
 • Litteken correctie,
 • Rimpelvermindering en
 • Behandeling van cellulitis en striae.

De beste Fractionele radiofrequentie microneedling  voor jouw schoonheidssalon bij Lason Groothandel

Als je op zoek bent naar het beste fractionele RF microneedling apparaat, voor jouw schoonheidssalon, is Lason Groothandel de ideale bestemming. Met hun uitgebreide assortiment aan professionele beautyapparatuur waaronder het fractionele RF microneedling  apparaat, vind je gegarandeerd een apparaat dat aan jouw eisen voldoet. Lason Groothandel biedt producten van hoge kwaliteit, deskundig advies en een betrouwbare service. Door te investeren in een hoogwaardig fractionele RF microneedling  apparaat kun je jouw klanten de beste resultaten bieden en je bedrijf laten groeien.

 

Product naam Fractionele RF microneedling apparaat
Scherm grootte 38,10 cm
Hertz 50-60 hz
Handvaten 2
Fractionele cartridges 4 cartridges ( 12 / 24 / 40 / nano)
1 jaar garantie
Diepte 0.5-7 mm afstelbaar
Volt AC 110v -230v +10%
CE Certificaat
Levertijd 2-3 weken

De nieuwste technologieën vind je bij Lason groothandel

We selecteren hoogwaardige apparaten voor ons aanbod op basis van de nieuwste trends op het gebied van esthetische geneeskunde. We geven trainingen op basis van innovatieve behandeling procedures, zodat uw team maximale resultaten kan behalen. Ons team heeft ruime ervaring en kennis van de aangeboden producten. Wij leveren apparaten rechtstreeks aan klanten. Wij zorgen voor veilig transport van het apparaat en een professionele training.