Skip to content

Startpakket fillers en skinboosters

Startpakket fillers en skinboosters bevat:

 • 1x Reinigingsmilk Klapp 1000 ml
 • 1x Reinigingslotion Klapp 1000 ml
 • 1x eye make-up remover Klapp 100 ml
 • 1x enzyme peel
 • 1x doos gezichtsmaskers
 • 1x Cytocare 532 10 x5ml
 • 1x cytocare 516 10 x 5ml
 • 1x Stretchcare 10 x 5ml
 • 1x Cellucare 10 x5ml
 • 5 x filler Saypha
 • 20x 5 punts naaldcartridge (Dermashot)
 • 20x optreknaalden
 • 20x optrek syringe
 • 20x Mesogun syringe

1.821,50 excl. btw

Bent u op zoek naar skinbooster producten en Fillers? Lason groothandel brengt je de de beste skinbooster producten met ingrediënten van de nieuwste generatie om de voordelen van cabinebehandelingen te versterken.

In synergie handelen en een grotere effectiviteit van de behandeling bereiken, is ons hoofddoel, en daarom biedt groothandel Lason je de mogelijkheid om elke schoonheidsbehandeling te optimaliseren met een 360º-visie, met als doel uw natuurlijke schoonheid en persoonlijk welzijn te benadrukken.

Wat zijn 360º schoonheidsbehandelingen?

Deze esthetische behandelingen worden gekenmerkt door de combinatie van professionele behandelingen in de cabine met het gebruik van cosmetica in de salon om de beste resultaten te bereiken. Bij deze behandelingen kunnen we apparaten zoals Mesogun pri of dermapen en verschillende actieve ingrediënten combineren om huidproblemen te behandelen.

We werken alleen met de nieuwste ingrediënten en technologie, daarom zijn de nieuwe Meso Startpakketten samengesteld met de meest effectieve ingrediënten zoals hyaluronzuur, peptiden of liposomen.

Elk startpakket bevat de door Lason groothandel voorgestelde combinatie om meerdere behandelsessies uit te voeren, zodat u uw klanten kunt helpen bij het oplossen van hun huidproblemen.

Startpakketten Lason Groothandel – De beste keuze voor jouw schoonheidssalon

Het runnen van een succesvolle schoonheidssalon vereist niet alleen uitstekende vaardigheden en ervaring, maar ook hoogwaardige producten die jouw behandelingen naar een hoger niveau tillen. Bij Lason Groothandel begrijpen we de behoeften van professionals zoals jij en bieden we een uitgebreid assortiment startpakketten aan die speciaal zijn samengesteld om jouw salon direct van start te laten gaan. In deze tekst zullen we de voordelen van onze startpakketten verkennen en waarom je met ons de beste producten kunt gebruiken voor jouw behandelingen.

Voordelen van onze startpakketten

 1. Compleet assortiment: Onze startpakketten bevatten alle essentiële producten en apparatuur die je nodig hebt om direct aan de slag te gaan met jouw behandelingen. Van huidverzorgingsproducten tot behandelkits, elk pakket is zorgvuldig samengesteld om ervoor te zorgen dat je alles hebt wat je nodig hebt, zonder dat je apart producten hoeft te kopen.
 2. Kwaliteit gegarandeerd: Bij Lason Groothandel streven we altijd naar de beste kwaliteit. Onze startpakketten bevatten hoogwaardige producten van gerenommeerde merken die vertrouwd worden door professionals in de schoonheidsindustrie. Door onze startpakketten te gebruiken, kun je er zeker van zijn dat je werkt met producten die voldoen aan de hoogste standaarden en die de beste resultaten voor jouw klanten garanderen.
 3. Kostenbesparend: Door te kiezen voor een startpakket van Lason Groothandel bespaar je tijd en geld. In plaats van afzonderlijke producten en apparatuur te kopen, bieden onze startpakketten een kosteneffectieve oplossing waarmee je direct aan de slag kunt. Bovendien kunnen we door onze sterke relaties met leveranciers concurrerende prijzen aanbieden, waardoor je waarde krijgt voor je investering.
 4. Gemakkelijke implementatie: Onze startpakketten zijn ontworpen om een soepele implementatie in jouw schoonheidssalon mogelijk te maken. Elke kit wordt geleverd met gedetailleerde instructies en richtlijnen, zodat je precies weet hoe je de producten kunt gebruiken en de beste resultaten kunt behalen. Of je nu een ervaren professional bent of nieuw bent in de schoonheidsindustrie, onze startpakketten kunnen eenvoudig worden geïntegreerd in jouw huidige behandelingsprotocollen.
 5. Voordeel van merkbekendheid: Door de beste producten van gerenommeerde merken te gebruiken, zoals die in onze startpakketten, profiteer je van de merkbekendheid en reputatie die deze merken met zich meebrengen. Dit kan jouw salon helpen om vertrouwen en geloofwaardigheid op te bouwen bij jouw klanten, wat essentieel is voor het aantrekken en behouden van een loyale klantenkring.

Bij Lason Groothandel begrijpen we dat het kiezen van de juiste producten voor jouw schoonheidssalon van vitaal belang is voor succes. Onze startpakketten bieden een complete en hoogwaardige oplossing waarmee je direct aan de slag kunt. Door te profiteren van de voordelen van onze startpakketten, zoals het gemak, de kostenbesparing en de garantie van het gebruik van de beste producten, creëer je een solide basis voor jouw behandelingsaanbod. Begin vandaag nog met het gebruik van de startpakketten van Lason Groothandel en breng jouw schoonheidssalon naar nieuwe hoogtes van succes.