Skip to content

Opleiding permanent ontharen incl. startpakket & Alexandrite laser

De nieuwste technologieën vind je bij Huidspecialist opleidingen

We selecteren hoogwaardige apparaten voor ons aanbod op basis van de nieuwste trends op het gebied van esthetische geneeskunde. We geven trainingen op basis van innovatieve behandeling procedures, zodat uw team maximale resultaten kan behalen. Ons team heeft ruime ervaring en kennis van de aangeboden producten. Wij leveren apparaten rechtstreeks aan klanten. Wij zorgen voor veilig transport van het apparaat en een professionele training.

In het pakket zitten de volgende onderdelen:

Dagopleiding
Duur van de opleiding: 1 dag
Lestijden: 10:00-17.00 uur
Modellen  2 voor praktijk

17.500,00 excl. btw

Permanent ontharen met de alexandrite laser

De ND:YAG en alexandrite laser zijn twee krachtige systemen die de norm stellen voor veilige en effectieve esthetische behandelingen op alle huidtypen. Het maakt niet uit of u een lichte of donkere huid heeft, want de combinatie van de YAG en Alexandrite laser is ontwikkeld om aan uw individuele behoeften te voldoen en het beste resultaat te leveren.

De YAG en Alexandrite laser is ontworpen om de laser precies in te stellen voor het optimale resultaat op uw huidtype. Dit maakt de YAG en Alexandrite uniek, veilig en zeer effectief. Of u nu storende haartjes wilt verwijderen of ongewenste pigmentvlekken, huidverjonging of kalknagels wilt behandelen, de Alexandrite  ontharingslaser levert ongeëvenaarde resultaten. Laserontharing is een populaire en veilige manier om ongewenste haargroei te verwijderen. Met de Alexandrite  ontharingslaser wordt het haarzakje behandeld waardoor deze stopt met groeien. Dit kan variëren van het permanent verwijderen van het haar tot verminderen van beharing, afhankelijk van de kwaliteit en dikte van het haar. Met de ND:YAG laser is het ook mogelijk om de gepigmenteerde huid te ontharen zonder het huidpigment aan te tasten.

Pigmentvlekken

Pigmentvlekken zijn ook te behandelen met de ND:YAG en Alexandrite  ontharingslaser. Het is een veel voorkomende aandoening dat ontstaat door onder andere veroudering en blootstelling aan UV-stralen. Maar ook bepaalde medicijnen en hormoonwisselingen kunnen pigmentvlekken veroorzaken. De Alexandrite  ontharingslaser biedt hier de uitkomst, doordat de laser de oppervlakte van de huid bereikt en de pigmentvlekken selectief behandelt, waardoor deze zichtbaar verminderen in de intensiteit of zelfs helemaal verdwijnen.

Keratosis Pilaris

Keratosis Pilaris is een vervelende huidaandoening die zich kenmerkt door ruwe rode bultjes op de armen en benen rondom de haarzakjes. Deze huidaandoening kan ontsteken en daarom is het belangrijk om dit te behandelen. De laser is hiervoor uitermate geschikt, omdat de laser niet agressief is en de oppervlakte van de huid niet beschadigd. In plaats daarvan dringt de laser de diepere lagen van de huid binnen om de huidaandoening te behandelen.

Huidverbeterende behandelingen

Rimpels, verslapping, plooitjes en kleurverschillen komen voor naarmate wij ouder worden. De huid kan veel baat hebben bij een laserbehandeling. De ND:YAG laser biedt hierbij de uitkomst. De laser stimuleert onder de huid de aanmaak van collageen en elastine wat leidt tot een verjonging van de huid. Het resultaat is een gezonder ogende huid met een egale teint en fijne lijntjes die naar de achtergrond verdwijnen.

Naast deze gebruikelijke toepassingen kan de ND:YAG laser  ook worden gebruikt voor de behandeling van kalknagels.

Product naam Alexandrite laser
spotgrootte 8-18 mm spotgrootte
Golflengtes 755 en de 1064
Energie 110J bij de 1064nm / 60J bij de 755nm
Pulsgrootte 0.25ms – 100ms (aanpasbaar)
2 jaar garantie
Frequentie 0.5Hz-10Hz
Watt 5000
Aanpasbare spotgrootte 7 verschillende spotgrootte standard: 3/12/16/18mm Optioneel: 6/10/24mm
Hoeveelheid shots 50.000.000
koelsysteem lucht koeling (100W)
Water koeling (10L  water tank & high-power water pomp)
DCD stikstof vloeistof
Certificaat medisch ce

Lease & gespreid betalen

Lease-optie voor apparatuur: Investeer slim in jouw toekomst
Wij begrijpen ook dat het aanschaffen van apparatuur kan leiden tot aanzienlijke investeringen. Daarom bieden we de mogelijkheid van een lease-optie voor de benodigde apparatuur. Dit stelt jou in staat om te investeren in hoogwaardige apparatuur zonder direct grote kapitaaluitgaven te doen. Met de lease-optie kun je de apparatuur gebruiken tijdens je opleiding en vervolgens de lease voortzetten zodra je je eigen praktijk hebt opgestart. Het biedt flexibiliteit en maakt het mogelijk om stap voor stap te groeien als huidspecialist, zonder dat je je financieel zwaar hoeft te belasten.

Bij ons is het mogelijk om gespreid te betalen voor zowel de cursus als de benodigde apparatuur. Met onze flexibele betalingsoptie, kun je de kosten spreiden over meerdere termijnen, waardoor de financiële druk verlicht wordt. Of je nu kiest voor een maandelijkse of kwartaalbetaling, je hebt de controle over je betalingen en kunt je focussen op je leertraject. Zo wordt het behalen van nieuwe vaardigheden toegankelijker dan ooit tevoren.

Inhoud Alexandrite permanent ontharing cursus:

Theorie:

 • Huid- en haaranalyse (o.a. aandoeningen)
 • Oppervlakte reiniging
 • Permanent ontharen (o.a. gezicht, nek, bikini, borst en lichaam)
 • Groeifasen en haarsoorten herkennen
 • Instellen laser apparaat
 • Behandelplan opstellen
 • Indicaties en contra-indicaties
 •  Huidverzorging
 • Acne behandeling
 • Pigment vermindering
 • Praktijk:
  • Model permanent ontharen
  • Model verhelpen o.a. pigmentvlekken

Certificaat

Certificering wordt verleend na succesvolle afronding. Aan het einde van de cursus wordt een examen afgenomen waarbij een voldoende wordt behaald van 80%. U kunt dit examen zo vaak opnieuw afleggen als nodig is om te slagen. Na afronding van de opleiding ontvangt u drie certificaten.

Verplichte voorkennis of opleiding

U heeft voor deze cursus geen verplichte vooropleiding nodig

Afgestudeerd bij de Huidspecialist opleidingen

Als je eenmaal student bent, ben je student voor het leven. We bieden ook na de training ondersteuning aan al onze studenten, eenmaal afgestudeerd aan een van onze opleidingen,  krijg je de ondersteuning die nodig is om een succesvolle behandeling neer te zetten in je salon.

Waarom kiezen voor de Huidspecialist opleidingen?

 • Kwalitatieve opleidingen
 • Betaalbare prijzen
 • Duidelijke uitleg
 • Persoonlijke begeleiding
 • Gratis examen (intern)
 • Lessen in kleine groepen of privéles
 • Gerenommeerde vakdocenten

Verplichtingen behandeling

Verplichtingen behandeling: Bij het uitvoeren van behandelingen met invasieve apparatuur  is het belangrijk om te voldoen aan de nieuwe wetgeving WTZA (Wet toetreding zorgaanbieders). Deze wet is van kracht om de kwaliteit en veiligheid van zorg te waarborgen. Als zorgaanbieder ben je verplicht om aan bepaalde eisen te voldoen en te voldoen aan de gestelde normen. Voor meer gedetailleerde informatie, verwijzen wij je graag naar de volgende link: Regelgeving behandelingen Tijdens de cursus zullen we uitgebreid aan je uitleggen waar je aan moet voldoen.

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau van huidspecialistenopleidingen.nl