Skip to content
Vapazones

Wat is een vapazone
Vapazones zijn stoomapparaten voor het stomen van de huid! om de poriën te openen.

Lason groothandel heeft verschillende vapozone appartuur met aromatherapie en ozon Deze mobiele en functionele Vapozones zijn een mooie aanvulling voor uw salon. De vapozone kan ingezet worden voor diverse aandoeningen zoals o.a.: gewrichts- of luchtweg aandoeningen. Maar ook voor een ontspannende behandeling is deze vapozone zeer geschikt mede door de aromatherapie functie.

De vapozones van Lason groothandel zijn voorzien van zeer krachtige elementen om het water snel tot een kook punt te krijgen.
Door de flexibele armen die de meeste waterdampers hebben, zorgt u ervoor dat de vapozone goed gericht kan worden op de klant.
Alle vapozones zijn voorzien van ozon.
Tevens zijn de meeste gezichts- dampers ook voorzien van een kruiden bakje, hier kunt u verse kruiden in plaatsen zoals een takje lavendel of kamille voor een aangename geur tijdens het stomen. Mocht u meer informatie willen over de vapazones of over eventuele werktafels met loupelampen staan de medewerkers van Lason groothandel u graag telefonisch of persoonlijk te woord.