Skip to content

Tandenbleek gel 1 ml (20 stuks)

Categorie:

• 1 Buisje met 3ML bleekgel is genoeg voor 3 bleeksessies.
• Onze bleekgel maakt tanden tot 1 tint lichter.
• Perfect voor mensen met gevoelige tanden.
• Gekeurd op de Europese wetgeving. Wel zo veilig.

45,00 excl. btw

Tandbleekgels maken tanden lichter en verwijderen vlekken effectief. Het gebruik van een bleekgel is een goede manier om de glimlach van een cliënt stralender te maken. De tandenbleekgel is noodzakelijk om de tanden lichter te maken. Door middel van de tandenbleeklamp versnel je het proces van het tanden bleken.

veilige en effectieve tandenbleekgel

Als het gaat om mondgezondheid en zelfvertrouwen, is een stralende glimlach een absolute gamechanger. Gelukkig is er nu een veilige en effectieve manier om tanden witter te maken. De tandenbleekgel van Lason Groothandel, verrijkt met pap zonder peroxide, biedt een revolutionaire oplossing voor het bleken van tanden zonder gevoeligheid of bijwerkingen.

Wat is Pap tandenbleekgel

Laten we beginnen met de voordelen van pap tandenbleekgel zonder peroxide. Traditionele tandenbleekmiddelen maken vaak gebruik van peroxide, wat bij sommige mensen gevoeligheid en ongemak kan veroorzaken. Met de tandenbleekgel van Lason Groothandel, die pap zonder peroxide bevat, worden deze bijwerkingen vermeden. PAP is ontwikkeld om tanden op een natuurlijke, veilige en effectieve manier te bleken. De PAP formule oxideert vlekken en verandert de moleculen die verantwoordelijk zijn voor het vasthouden van de gele kleur.

Deze tandenbleekgel is geschikt voor een verscheidenheid aan tandverkleuringen, waaronder koffie-, thee- en wijnvlekken, roken en veroudering. Het unieke van de pap formule  is dat het ook effectief is bij gevoelige tanden. Veel mensen met gevoelige tanden zijn terughoudend als het gaat om het bleken van hun tanden vanwege de mogelijke bijwerkingen. Met de tandenbleekgel van Lason Groothandel kunnen zij echter genieten van witte tanden zonder ongemak.

Maar voor wie is deze behandeling nu eigenlijk geschikt? Welnu, bijna iedereen kan van tandenbleken profiteren. Mensen die ontevreden zijn over de kleur van hun tanden en een helderdere en stralendere glimlach willen, zijn de ideale kandidaten voor deze behandeling. Of je nu een roker bent, veel koffie drinkt of gewoon je tanden wilt opfrissen, de tandenbleekgel van Lason Groothandel kan aan je behoeften voldoen.

tandcosmetische behandelingen

Deze gel kan ook een geweldige aanvulling zijn voor elke salon die tanden wil bleken. Met de toenemende vraag naar tandcosmetische behandelingen, is het belangrijk voor salons om een uitgebreid scala aan diensten aan te bieden om aan de wensen van hun klanten te voldoen. Het aanbieden van tandenbleken met een bleekgel zonder peroxide kan een unieke verkooppropositie zijn. Klanten zullen het waarderen dat jouw salon de gezondheid en het comfort van hun tanden serieus neemt en tegelijkertijd zorgt voor een verbluffend esthetisch resultaat.

Een ander voordeel van de tandenbleekgel van Lason Groothandel is het gebruiksgemak. De gel wordt geleverd met een handige applicator, waardoor het aanbrengen eenvoudig en nauwkeurig is. Klanten kunnen de gel gemakkelijk thuis gebruiken zonder de noodzaak van een professionele behandeling, hoewel het raadzaam is om hen te adviseren over de juiste toepassing en tijdsduur.

Stralende glimlach zonder gevoeligheid

Al met al biedt de tandenbleekgel van Lason Groothandel een veilige, effectieve en comfortabele oplossing voor het witter maken van tanden. Met zijn unieke formule op basis van de pap formule kunnen klanten genieten van een stralende glimlach zonder gevoeligheid of bijwerkingen. Of je nu zelf je tanden wilt bleken of op zoek bent naar een waardevolle aanvulling voor je salon, de tandenbleekgel van Lason Groothandel is de perfecte keuze.

Neem contact op met Lason Groothandel voor meer informatie over hun tandenbleekgel en hoe deze jou kan helpen bij het realiseren van jouw tandenbleekdoelen. Hun deskundige team staat klaar om jou te begeleiden naar een stralende en zelfverzekerde glimlach.”