Skip to content

Portable tandenbleeklamp divani

Categorie:

Portable tandenbleeklamp divani

Professionele tandenbleeklamp
Technische data:
Werkspanning: 100-240V
Hetz:50-60Hz
Golflengtebereik: 390 ~ 490nm
Krachtige blauwe LED: 36W
LED-lampen:12 stuks
Led-levensverwachting: 50.000 uur
Controle manier: RF IC-kaart controle of Plug in
Extra onderdelen 2 brillen, installatietool
Pakket van tandenbleeklamp:
Aluminium behuizing, witte of zwarte kleur naar keuze;
Garantie: 1 JAAR

786,00 excl. btw

Apparatuur leasen

De nieuwste en meest innovatieve apparatuur, zonder de grote uitgave.

Hoe kies je de juiste tanden bleeklamp?
Het gebruik van een bleeklamp is een van de vele methoden die beschikbaar zijn om tanden witter te maken, maar is dit ook het meest effectief? Of zelfs de meest duurzame? En hoe weet u of u de juiste keuze maakt bij het kopen van een bleeklamp voor uw praktijk? Soms is het moeilijk om de specificaties te lezen en een keuze te maken als alles dezelfde features lijkt te bieden. Weet jij wat de belangrijkste instellingen zijn waar je naar op zoek bent bij het kiezen van een bleeklamp?

Heb ik een bleeklamp nodig?
Tandbleekproducten zijn effectief na een aantal keer gebruik en kunnen een paar weken meegaan, en zoals u weet, versnelt een tandenbleeklamp de behandeling aanzienlijk, wat leidt tot een vergelijkbaar of zelfs beter resultaat met een veel sneller proces. Deze lampen kunnen worden gebruikt om het bleekproces te versnellen door specifieke producten bij de behandeling te begeleiden.

De functie van een tandenbleek lamp is eenvoudig, het specifieke licht heeft een direct effect op het gebit van de cliënt, waarop een bleekgel wordt aangebracht, zodat na een bepaald aantal sessies van elk enkele minuten, afhankelijk van de lamp die u kiest.

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau van huidspecialistenopleidingen.nl