Skip to content
Tabouret

Tabouret met rugleuning
Bij Lason groothandel kunt u een breed assortiment tabourets vinden met rugleuning en tabourets zonder rugleuning. U kunt nu online winkelen voor een verschillende tabourets met rugleuning, schoonheidskrukken en stoelen, waaronder manicure- en pedicure tabourets, evenals Tabourets die speciaal zijn ontworpen voor schoonheidsspecialisten of beautyspecialisten.

Tabouret
De tabouret of zoals deze ook wel genoemd wordt “taboeret” is een kruk met een stabiele vijfpoots poot, die uitgevoerd is zwenkwielen. De zwenkwieltjes zorgen ervoor dat je makkelijk kunt werken en overal zittend bij kunt, tijdens je werk.

Je werkhouding is ontzettend belangrijk met een hand on beroep als schoonheidsspecialiste, beautyspecialist, pmu artiest. Om geen last van je rug te krijgen is de juiste hoogte de werkzaamheden uit te voeren. Een tabouret met rugleuning is hier in tegen uitgevoerd met een comfortabele zitting die is afgewerkt met makkelijk te onderhouden kunstleder. Tabourets zijn dan ook uitermate geschikt om regelmatig en intensief te gebruiken.