Skip to content

multifunctionele werk toren II

Categorie:

multifunctionele werk toren II

Kwaliteitsproduct. Gemaakt in Duitsland

Levertijd / productietijd ca. 14 werkdagen

Garantie: 1 Jaar

 

831,81 excl. btw

multifunctionele werk toren II combineert drie verschillende apparaten en meerdere opslagruimtes in een zeer kleine ruimte. De stomer heeft ozon- en aromafuncties. De stoomarm is zwenkbaar, de stoomkop 360 ° draaibaar en tevens in vier richtingen zwenkbaar. De complete steamer kan ook op de apparatuur wagen worden gedraaid. Het waterreservoir heeft een inhoud van maximaal 1,3 liter en is met een druk op de knop te verwijderen. In plaats van een conventionele verwarmingsspiraal heeft deze een verwarmingsplaat.

loupe lamp LED II
Het LED II-vergrootglas kan rechts of links in de apparatuurwagen worden gestoken. Het heeft 70 LED’s voor een optimale verlichting van het werkgebied. De lens heeft een vergroting van drie dioptrieën. In het onderste gedeelte van de lens is hij ook geslepen tot vijf dioptrieën voor een nog grotere vergroting.

borstelslijpmachine IV
De borstelslijpmachine IV heeft een verwijderbare pistoolgreep op het handstuk. Dit betekent dat u het handstuk enerzijds als een pen vasthoudt en anderzijds aan de ergonomisch gevormde handgreep bedient. De snelheid van het handstuk is traploos regelbaar. Bij de levering zijn 5 opzetborstels inbegrepen, die op elk moment bij ons kunnen worden nabesteld. De apparatuur wagen is voorzien van vier rollen. Het heeft twee planken van mat glas met een verchroomde rail. Verder is de bodemplaat ook te gebruiken als plank voor grotere items, zoals. B. handdoeken, geschikt. De apparatuur wagen heeft aansluitingen voor elektrische apparaten.

Aroma-verdamper IV
De aromaverdamper IV is voorzien van een timer van 1 tot 60 minuten. Voor desinfectie wordt een ozonfunctie gebruikt. Naast de stoomuitlaat bevindt zich een vilten ring waarop verschillende aroma’s kunnen worden gestrooid om de aroma’s te verdampen. Voor een optimale afstemming met de klant is de stoomarm circa 90 ° zwenkbaar, tevens is de stoomkop 360 ° draaibaar en tevens beweegbaar.

Inbegrepen:
1 x multifunctionele toren I met borstelslijpmachine, loeplamp en stomer