Skip to content

IPL excellent laser

IPL excellent laser 2 handvaten

Voor professioneel gebruik
Professionele Shr  IPL laser voor ontharing/Elight IPL laser
RF-duur: 0,1-0,3s
Verzekeringsnorm: Max10A
Type handstuk: F+E,F+E+,RW-V
Energiedichtheid: 50j/cm2
koeling: Luchtafkoeling
RF-frequentie: 2,64 MHz
Kleur: wit
Certificering: MDRCE, CE, ISO13485, ISO9001, MDCe

Wanneer bestellen?
Bestel tijdig de IPL laser. Wij adviseren de huur van de IPL laser te bestellen zodra de (start)datum van jouw (dag)opleiding bekend is. Het apparaat kunnen wij al binnen 3 werkdagen klaarzetten.

2.997,00 excl. btw

Wat is het verschil tussen een diode laser en een IPl laser?
Het verschil van een diode en een IPl laser zit in het type laser. Het IPL laser apparaat is een breed spectrum laser, met als voordeel dat je een groter oppervlakte kunt laseren dan bij de diode laser. Daarnaast kun je met de IPL ook pigmentbehandelingen geven en huidverbeterende behandelingen.

Een diode Laser werkt met 3 verschillende golflengte en de energiestraal gaat gecentreerde de huid in waardoor de haarzakjes direct vernietigt worden. Toch is het voor beide lasers belangrijk om het haartje in het haarzakje op de juiste graden, golflengte en groei te laseren, zodat het vernietigd kan worden. Een haarzakje dat beschadigd is zal na genezing weer een haartje laten groeien.

Zowel voor het IPL-apparaat als de diode ice laser is een goede opleiding voor het geven van laserbehandelingen ontzettend belangrijk om ook de kwaliteitseisen te handhaven. Het risico zonder goede opleiding voor beide lasers zijn brandwonden of pigmentatieverschuiving. Lason groothandel heeft daarom een samenwerking met de Filler kliniek opleidingen, wanneer je wil starten met een ontharingssalon. Je kunt bij de Huidspecialist opleidingen de training volgen waarna je bij Lason groothandel alle producten inclusief de saloninrichting kunt kopen, om je op deze manier volledig te ontzorgen.

IPL excellent laser
Functie:

  • Acnebehandeling,
  • Bloedvatverwijdering,
  • Haarverwijdering,
  • Pigmentverwijdering,
  • Huidverjonging,
  • Huidverstrakking,
  • Rimpelvermindering,
  • Porievermindering