Skip to content

portable diode ice laser

De Diodelaser is in meerdere klinische onderzoeken bewezen als de veiligste ontharingstechnologie voor alle huidtypes (I-VI). Het is een unieke geleidelijke verwarmings- en energieleveringsmethode vooral: ontworpen om het risico op huidletsel tot een minimum te beperken, ongeacht: pigmentniveau, waardoor het veilig en effectief is, zelfs voor donkere en gebruinde huid.

Een oplossing voor alle salons en voor thuisgebruik

 

Tec koelsysteem

De koude saffierpunt van de diode laser minimaliseert het risico op oppervlakkige brandwonden tijdens: behandeling, waarbij een minimumtemperatuur van -3°C wordt bereikt. Het verkoelt de huid oppervlak voor langere tijd, waardoor koeling niet meer nodig is en zorgen voor comfort.

Kortere behandeltijd

De ontharingslaser gebruikt een hoge frequentie van 10 keer per seconde. In een zeer korte tijd, kun je de behandeling van rug naar benen, armen, gevoelige gebieden voortzetten.

Verschillende instellingen

Het systeem stelt de intelligente modus en de professionele modus in, wat de behandeling eenvoudig en nauwkeurig maakt. Zelfs de onervaren operator kan de parameters van de behandeling afstellen, wat de bediening eenvoudig en effectief maakt.

1.947,00 excl. btw

Voor ontharing gebruiken we diodelaser en combineren deze met: exclusieve In-motion technologie. Het werkt geleidelijk het verwarmen van de dermis tot een temperatuur die effectief beschadigt de haarzakjes, waardoor ze niet terug kunnen groeien, terwijl de omliggende huid wordt beschermd. De haar follikels worden niet blootgesteld aan een enkele puls van hoge energie, die de huid kunnen verwonden, maar eerder meerdere, korte, lage energiepulsen totdat er voldoende warmte-energie is gegenereerd om de haarzakjes beschadigen.

808nm Diodelaser

De permanente ontharingslaser maakt gebruik van een gouden standaardlaser met een golflengte van 808nm. Zijn lichtgolf kan diep doordringen in de wortel van de haarzakje, de 808 nm verwarmd het pigment en verspreid het door het haarfollikel, hierdoor wordt de haarfollikel beschadigd zonder schade te brengen aan de omliggende huidweefsels.

 

Product naam Diode 808 laser
Gewicht 10 KG
Afmetingen 33 x 26 x 13 cm
afmeting scherm 20,32 cm 20,32 cm
Voltage AC110 v/220v 50-60Hz
Golflengte 808
power 150w
Koelsysteem waaier + TEC
Aantal shots 20.000.000
Energie 60 Joule
Werktempratuur -5

Inmotion techniek ontharen

Doordat je de applicator herhaaldelijk beweegd over het behandelingsgebied, verspreid je de
energie over een groot raster, waardoor waardoor je een volledige dekking krijgt die de resultaten aanzienlijk verbetert.

Eén oplossing voor alle huidtype

De Diodelaser is in meerdere klinische onderzoeken bewezen als de veiligste ontharingstechnologie voor alle huidtypes (I-VI). Het is een unieke geleidelijke verwarmings- en energieleveringsmethode vooral:
ontworpen om het risico op huidletsel tot een minimum te beperken, ongeacht: pigmentniveau, waardoor het veilig en effectief is, zelfs voor donkere en gebruinde huid.

Een oplossing voor alle salons en voor thuisgebruik