Skip to content

DPL ontharingslaser

Categorie:

DPL excellent laser met 2 handvaten is de nieuwste techniek voor ontharen en huidverbetering

Dynamic Pulsed Light Facial (DPL) is een niet-ablatieve en niet-invasieve behandeling die laser en Intense Pulsed Light (IPL) bevat om huidaandoeningen zoals melasma en een doffe of vermoeide huid te behandelen. DPL kan in de diepere lagen van de huid reiken om pigmentatie effectief te verminderen, waardoor een helderdere, mooiere huid ontstaat.

De effectiviteit van DPL-behandeling ligt in de Dynamic Toning Technology of D-Light. D-Light is een nieuwe vorm van lichtpulsen die is gemaakt op basis van een krachtige combinatie van IPL en laserkrachtbron. Het gebruik van D-light voor het behandelen van huidaandoeningen is uiterst effectief en veilig vanwege de energie en snelheid met lage invloed en hoge dichtheid.

6.770,00 excl. btw

Apparatuur leasen

De nieuwste en meest innovatieve apparatuur, zonder de grote uitgave.

DPL is een nieuwe technologie voor permanente ontharing en huidverjonging die een doorslaand succes kent. Tegelijkertijd biedt DPL een sterkere maar zachtere oplossing. Het spectrum van intens gepulseerd licht wordt gecomprimeerd in 640nm – 750nm, en de verhouding van melanineabsorptiesnelheid en penetratie diepte is tegelijkertijd gegarandeerd, die wordt gebruikt voor de behandeling van ontharing. Zijn bijzondere 530nm – 750nm smal-spectrum licht kan tegelijkertijd fotothermische fotochemische effecten genereren, herschikken collageenvezels en elastische vezels in het diepe gedeelte, en huidelasticiteit herstellen, en maak de huid glad, delicaat en flexibel.

Voordelen DPL:

 • OPT / AFT: Houdt elke puls hetzelfde, vervang de traditionele scherpe driehoek de outputwijze maakt de penetratiediepte uniformer, en cliënten comfortabeler
 • Filtreer de dubbele golflengten: 530nm – 750nm; 640 nm – 750 nm Maak de golflengte veel zuiverder, effectiever en pijnloos
 • DPL is een preciezere smal-spectrum lichte huidverjongingstechnologie technologie, wat de fotothermische selectiviteit en het comfort aanzienlijk verbetert.
 • In bewegingswerkmodus, 1-10HZ om tijd te besparen
 • Twee werkmodi: In-Motion & Stamp
 • voldoen aan de bredere vraag, professioneler
 • De software is eenvoudig te bedienen

Zowel Intense Pulsed Light Therapy als Pulsed Dye Laser zijn op licht gebaseerde behandelingen die worden gebruikt om verschillende huidaandoeningen te behandelen. Beide behandelingen gebruiken intense uitbarstingen van licht en warmte en kunnen wat ongemak veroorzaken.

Wat behandelen IPL en Pulsed Dye Lasers?

Hoewel deze lasertherapieën bekend staan ​​om hun vermogen om schade door de zon, rosacea en hyperpigmentatie te behandelen, gebruiken we bij Huidspecialist opleidingen deze innovatieve therapieën ook voor andere huidaandoeningen:

 • Wijnvlek – Gekenmerkt door gebieden die rozerood zijn bij de geboorte en donkerder rood en paars worden in de volwassenheid, wordt deze moedervlek veroorzaakt door bloedvaten die niet normaal groeiden in de baarmoeder en kleine of grote delen van het lichaam kunnen bedekken.
 • Teleangiëctastieën – Een huidaandoening veroorzaakt door verwijde haarvaten, teleangiëctastieën verschijnt als kleine rode of paarse spataderen op het huidoppervlak.
  Door beschadigde bloedvaten onder de huid te stimuleren zonder de omliggende weefsels te irriteren, verminderen zowel IPL- als Pulsed Dye Laser-behandelingen de verschijning van deze huidaandoeningen zonder uitgebreide hersteltijd.

 

Wat is een intens gepulseerd licht?

Een Intense Pulsed Light Therapy of IPL wordt ook wel een fotogezichtsbehandeling genoemd. Het is een machine die korte uitbarstingen van krachtig, polychromatisch licht uitzendt die net onder het huidoppervlak gaan, waar ze zich richten op melanine of bloedvaten. Het licht vernietigt de melanine of bloedvaten en vernietigt zo zaken als ouderdomsvlekken en spataderen. Een IPL-behandeling kan ook de aanmaak van collageen stimuleren en zo de huid verjongen.

Wat is een gepulseerde kleurstoflaser?

Een Pulsed Dye Laser (PDL) richt een intense en gerichte lichtstraal op de bloedvaten onder de huid. Het licht wordt warmte die het beoogde bloedvat uitwist, maar de naburige huid en weefsels ongedeerd laat. De PDL gebruikt geel licht omdat het geen langdurige schade aan de huid veroorzaakt.

 

Wat zijn de belangrijkste verschillen van IPL en DPL?

Een IPL is polychromatisch, wat betekent dat de machine meerdere golflengten tegelijk uitzendt. Dit betekent dat een IPL meerdere huidaandoeningen tegelijk kan behandelen.

Een PDL produceert, net als een laser, slechts één golflengte licht. Het kan daarom worden gebruikt om slechts één huidaandoening tegelijk te behandelen. Aan de andere kant is het licht sterker en intenser dan dat van een IPL. Het zal daarom effectiever zijn dan een IPL, wat betekent dat de cliënt minder behandelingen nodig heeft om de gewenste resultaten te krijgen.

 

Product naam DPL ontharingslaser
Portable laser 57 KG
Voltage 220v/110v
Frequentie 1-10HZ
RF 1- -50J/cm2
DPL energie SHR: 1-15J/cm2

E-LIGHT: 1-50J/cm2

Aantal pulsen SHR: 1T (single pulse)

E-LIGHT: 1-6T (multi pulses)

RF vertraging SHR: 1-100ms

E-LIGHT: 1-500ms

spotgrootte 10-50 mm
Huidkoeling ≤0-10°C
Apparaat koeling water, lucht, koelingsgel
apparaat afmetingen 47x47x109 cm
Garantie 1 jaar
Certificaat Ce en FDA
Levertijd +/-3 weken

 

DPL ontharingslaser
Functie:

 • Acnebehandeling,
 • Bloedvatverwijdering,
 • Haarverwijdering,
 • Pigmentverwijdering,
 • Huidverjonging,
 • Huidverstrakking,
 • Rimpelvermindering,
 • Porievermindering
YouTube video

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau van huidspecialistenopleidingen.nl