Skip to content

Saloninrichting Queen VIII-1 Classic 4-motorig

Saloninrichting Queen VIII-1 Classic 4-motorig

Kwaliteitsproduct. Gemaakt in Duitsland

Levertijd / productietijd ca. 10-15 werkdagen

Garantie: 1 Jaar

Kleur: Wit

Materiaal: Kunstleer
inclusief kwaliteitsgarantie
Handbediende afstandsbediening
1 x Soleni badstof overtrekset

2.700,11 excl. btw

Salon inrichting Queen VIII-1 biedt met zijn verscheidenheid aan producten een complete werkplek voor cosmetische behandelingen en laat niets te wensen over. De gecoördineerde apparaten en opties van de complete saloninrichting Queen VIII-1 beloven u een optimale workflow en schitteren door kwaliteit en technische perfectie. Kies de saloninrichting Queen VIII-1 en voorzie uzelf en uw klanten van bijpassende producten.

Met het behandelstoelen Queen VIII biedt u uw klanten een plek van welzijn in uw studio. Alleen het beste voor uw klanten! Met dit product kunnen uw klanten ontspannen en genieten. De verschillende instelmogelijkheden voor de afzonderlijke onderdelen zorgen voor optimaal comfort en maken individuele aanpassing voor iedereen mogelijk.
De nieuwigheid onder de koninginnen: vier motoren maken het mogelijk de hoogte, het voet- en ruggedeelte en de hellingshoek in te stellen – allemaal handig met de afstandsbediening. De behandelstoel kan volledig horizontaal worden geplaatst; De hoofdsteun en het voetgedeelte kunnen indien nodig worden uitgetrokken of verwijderd. De armleuningen zijn eenvoudig terug te klappen, maar passen zich altijd automatisch aan de betreffende ligpositie aan. De hoofdsteun heeft een uitsparing voor het gezicht. De ca. 11 cm dikke vulling biedt uniek comfort. Door het bijna 90 ° neerklapbare voeteneinde kunnen uw klanten comfortabel vanaf de voorkant instappen. Dit is erg belangrijk, vooral voor uw oudere klanten, aangezien het moeilijker kan zijn om op de behandelstoel te komen met een voetgedeelte dat niet 90 ° kan worden gekanteld.

Als u een artikel wilt ruilen (bijv. Kruk of werktafel), neemt u gewoon contact op met ons verkoopteam via de hierboven vermelde servicehotline.

Opmerking: alle behandelstoelen en bijzettafels worden volledig gebruiksklaar bij u afgeleverd. Montage is niet meer nodig.