Skip to content

Saloninrichting Queen 1

Saloninrichting Queen 1 Classic 1-motorig

Kwaliteitsproduct. Gemaakt in Duitsland

Levertijd / productietijd ca. 14-30 werkdagen

Garantie: 1 Jaar

Kleur: Wit

Materiaal: Kunstleer

1.712,41 excl. btw

De cosmetica-stand Queen I biedt met zijn brede assortiment aan producten een complete werkplek voor cosmetische behandelingen en laat niets te wensen over. De op elkaar afgestemde apparaten en opties van de cosmetica-stand van Queen I beloven u een optimale workflow en schitteren met kwaliteit en technische perfectie. Kies voor de cosmetische cabine Queen I en voorzie uzelf en uw klanten van bijpassende Soleni-producten.

Met het cosmetische bed Queen I biedt u uw klanten een welbehagen in uw studio. Alleen het beste voor uw klanten! Met dit product kunnen uw klanten ontspannen en genieten. De verschillende instelmogelijkheden voor de afzonderlijke onderdelen zorgen voor optimaal comfort en maken individuele aanpassing voor iedereen mogelijk.
Een semi-elektrisch cosmetisch behandelstoel dat niets te wensen overlaat. De elektrische hoogteverstelling wordt uitgevoerd met een afstandsbediening. Het rug- en voetgedeelte worden handmatig versteld met behulp van vergrendelingsstangen. Het cosmetische behandelstoel kan volledig horizontaal worden geplaatst, waarbij de armleuningen zich altijd automatisch aanpassen aan de betreffende ligpositie. De armleuningen zijn ook eenvoudig te verwijderen. Voor de gezichtsuitsparing in het hoofdgedeelte van het bed wordt een geschikt hoofdkussen meegeleverd, dat afhankelijk van de toepassing kan worden verwijderd of in de gezichtsuitsparing kan worden gestoken. De ca. 11 cm dikke vulling biedt uniek comfort.

Dit cosmetische behandelstoel is uitgerust met het nieuwe “Easy Click System”. Het nieuwe mechanisme is snel en gemakkelijk te gebruiken en garandeert maximale veiligheid. In het geval van conventionele cosmetische behandelstoelen met een insteeksysteem voor armleuningen, is het mogelijk dat de armleuningen zijwaarts uit de houder glijden zodra er druk wordt uitgeoefend op de armleuningen door de ondersteunende klant. Met het nieuwe systeem is dit niet meer mogelijk. Met het Easy Click-systeem speelt u aan de veilige kant.

Als u een artikel wilt ruilen (bijv. Kruk of behandelstoel), neemt u gewoon contact op met ons verkoopteam via de servicehotline hierboven.