Skip to content

Behandelkamer Queen X Premium classic 3 motorisch

Behandelkamer Queen X Premium Classic

Kwaliteitsproduct. Gemaakt in Duitsland

Levertijd / productietijd ca. 14-30 werkdagen

Garantie: 1 Jaar

Kleur: Wit

Materiaal: Kunstleer

2.176,51 excl. btw

De behandelkamer Queen X Premium biedt met zijn verscheidenheid aan producten een complete werkplek voor cosmetische behandelingen en laat niets te wensen over. De op elkaar afgestemde apparaten en mogelijkheden van de Queen X Premium cosmetische cabine beloven u een optimale workflow en schitteren door kwaliteit en technische perfectie. Kies voor de Queen X Premium behandelkamer en voorzie uzelf en uw klanten van bijpassende producten.

Met de behandelstoel Queen X biedt u uw klanten een plek van welzijn in uw studio. Zowel de hoogte als het rug- en voetgedeelte zijn met de afstandsbediening met drie motoren in te stellen. De comfortabele behandelstoel is volledig horizontaal te plaatsen. De armleuningen zijn eenvoudig te verwijderen, maar passen zich automatisch aan de betreffende positie aan wanneer het hoogwaardige rugkussen wordt versteld. Het voetgedeelte kan worden uitgetrokken of verwijderd. Het hoofdeinde heeft een uitsparing in het gezicht en een hoofdkussen.

De behandelstoel is uitgerust met het nieuwe “Easy Click System”. Het nieuwe mechanisme is snel en gemakkelijk te gebruiken en garandeert maximale veiligheid. In het geval van conventionele behandelstoelen met een insteeksysteem voor armleuningen, is het mogelijk dat de armleuningen zijwaarts uit de houder glijden zodra er druk wordt uitgeoefend op de armleuningen door de ondersteunende klant. Met het nieuwe systeem is dit niet meer mogelijk. Met het Easy Click-systeem speelt u aan de veilige kant.