Skip to content

Behandelkamer Queen V-1

Werkkamer Queen Vl Comfort

Kwaliteitsproduct. Gemaakt in Duitsland

Levertijd / productietijd ca. 14-30 werkdagen

Garantie: 1 Jaar

Kleur: Wit

Materiaal: Kunstleer

2.652,51 excl. btw

De behandelkamer Queen V-1 biedt met zijn verscheidenheid aan producten een complete werkplek voor cosmetische behandelingen en laat niets te wensen over. De op elkaar afgestemde apparaten en opties van de Queen V-1 cosmetische stand beloven u een optimale workflow en schitteren met kwaliteit en technische perfectie. Kies de cosmetische cabine Queen V-1 en voorzie uzelf en uw klanten van bijpassende producten.

Met de behandeltafel Queen V-1 biedt u uw klanten een plek van welzijn in uw studio. Alleen het beste voor uw klanten! Met dit product kunnen uw klanten ontspannen en genieten. De verschillende instelmogelijkheden voor de afzonderlijke onderdelen zorgen voor optimaal comfort en maken individuele aanpassing voor iedereen mogelijk.
Zowel de hoogte als het rug-, midden- en voeteneind van het bed kunnen met vier motoren op afstand worden bediend. Het bed is volledig horizontaal te plaatsen. Nieuw: zowel de hoofdsteun als het voeteneinde zijn uittrekbaar en ook volledig afneembaar. De armleuningen passen zich automatisch aan de helling van de rugleuning aan. Daarnaast zijn ze op- en terug te klappen, zodat ook gemakkelijk instappen vanaf de zijkant mogelijk is. De ca. 11 cm dikke vulling biedt uniek comfort. Door het bijna 90 ° neerklapbare voeteneinde kunnen uw klanten comfortabel vanaf de voorkant instappen.

  • De aromastomer III is voorzien van een timer van 1 tot 60 minuten
  • Met de werkkruk  geef ik de voorkeur aan uw dagelijkse werkzaamheden en vertrouw ik op hoogwaardige en voortreffelijke zitplaatsen. De stevige werkkruk is afgestemd op jouw wensen
  • Koudlicht loeplamp met 22 watt en 3 dioptrie vergroting voor optimale verlichting van het werkgebied. Zowel het statief als een universeel verstelbare
  • Voor een diepe reiniging van de huid van gezicht, hals en decolleté, voor het verwijderen van dode huidcellen, overmatig zweet en make-upresten.