Skip to content

Behandelkamer Queen II-1

behandelkamer Queen II-1 Classic 1-motorig

Kwaliteitsproduct. Gemaakt in Duitsland

Levertijd / productietijd ca. 14-30 werkdagen

Garantie: 1 Jaar

Kleur: Wit

Materiaal: Kunstleer

1.926,61 excl. btw

De behandelkamer Queen II-1 biedt met zijn verscheidenheid aan producten een complete werkplek voor cosmetische behandelingen en laat niets te wensen over. De op elkaar afgestemde apparaten en opties van de behandelkamer Queen II-1 beloven u een optimale workflow en schitteren door kwaliteit en technische perfectie. Kies de cosmetische cabine Queen II-1 en voorzie uzelf en uw klanten van bijpassende producten.

Met de behandelstoel II biedt u uw klanten een plek van welzijn in uw studio. Alleen het beste voor uw klanten! Met dit product kunnen uw klanten ontspannen en genieten. De verschillende instelmogelijkheden voor de afzonderlijke onderdelen zorgen voor optimaal comfort en maken individuele aanpassing voor iedereen mogelijk.
Ergonomisch perfect: het rug- en voetgedeelte worden handmatig versteld met behulp van een rasterstrip, de hoogte kan worden bediend met een afstandsbediening. De behandelstoel kan volledig horizontaal worden geplaatst, waarbij de armleuningen zich altijd automatisch aanpassen aan de betreffende ligpositie. De armleuningen zijn ook eenvoudig te verwijderen. Voor het verstelbare hoofdgedeelte van het bed wordt een bijpassend kussen meegeleverd, dat afhankelijk van de toepassing kan worden verwijderd of in de uitsparing voor het gezicht kunnen worden gestoken. De voetensteun is ook verstelbaar en stelt u in staat deze individueel aan te passen aan de respectieve behoeften van de klant. De ca. 11 cm dikke vulling biedt uniek comfort.

De behandelstoel is uitgerust met het nieuwe “Easy Click System”. Het nieuwe mechanisme is snel en gemakkelijk te gebruiken en garandeert maximale veiligheid. In het geval van conventionele cosmetische bedden met een insteeksysteem voor armleuningen, is het mogelijk dat de armleuningen zijwaarts uit de houder glijden zodra er druk wordt uitgeoefend op de armleuningen door de ondersteunende klant. Met het nieuwe systeem is dit niet meer mogelijk. Met het Easy Click-systeem speelt u aan de veilige kant.

Als u een artikel wilt ruilen (bijv. Kruk of werktafel), neemt u gewoon contact op met ons verkoopteam via de servicehotline hierboven.