Skip to content

Behandelkamer Princess IV-1 Basic hydraulisch

Behandelkamer Princess IV-1 Basic hydraulisch

Kwaliteitsproduct. Gemaakt in Duitsland

Levertijd / productietijd ca. 14-30 werkdagen

Garantie: 1 Jaar

Kleur: Wit

Materiaal: Kunstleer

1.219,00 excl. btw

De behandelkamer Princess IV-1 biedt met haar brede assortiment aan producten een complete werkplek voor cosmetische behandelingen en laat niets te wensen over. De op elkaar afgestemde apparaten en opties van de Princess IV-1 behandelkamer beloven u een optimale workflow en schitteren door kwaliteit en technische perfectie. Kies voor de Princess IV-1 behandelkamer en voorzie uzelf en uw klanten van bijpassende producten.

De behandelstoel Princess IV heeft een hydraulische hoogteverstelling van ca. 63 cm tot 78 cm, die ook onder belasting werkt als de klant al op het bed zit. De voet en rugleuning van het bed zijn mechanisch verstelbaar. De armleuningen zijn eenvoudig te verwijderen, maar passen zich ook automatisch aan de betreffende ligpositie aan. Voor de gezichtsuitsparing in het hoofdgedeelte van het bed wordt een geschikt hoofdkussen meegeleverd, dat afhankelijk van de toepassing kan worden verwijderd of in de hoofduitsparing kan worden gestoken. Het bed is volledig horizontaal te plaatsen. Het cosmetische bed kan worden gedraaid en het bed kan met een rem worden vastgezet. De hoes van het bed is gemaakt van zeer gladde, onderhoudsvriendelijke en hoogwaardige zachte bekleding, de kleur is wit.

De behandelstoel is uitgerust met het nieuwe “Easy Click System”. Het nieuwe mechanisme is snel en gemakkelijk te gebruiken en garandeert maximale veiligheid. In het geval van conventionele cosmetische bedden met een insteeksysteem voor armleuningen, is het mogelijk dat de armleuningen zijwaarts uit de houder glijden zodra er druk wordt uitgeoefend op de armleuningen door de ondersteunende klant. Met het nieuwe systeem is dit niet meer mogelijk. Met het Easy Click-systeem speelt u aan de veilige kant.

Als u een artikel wilt ruilen (bijv. Kruk of werktafel), neemt u gewoon contact op met ons verkoopteam via de servicehotline hierboven.