Skip to content
Complete saloninrichting

Resultaat 1–12 van de 25 resultaten wordt getoond

Complete saloninrichtingen
Bij Lason groothandel kunt u complete saloninrichtingen vinden die met zorg voor u zijn samengesteld, om direct te starten met uw schoonheidssalon of beautysalon. Wij hebben combinaties gemaakt van een behandelstoel, tabouret, werktafel,en loupelamp met verlichting of een werkstation.

Alle elektrische behandelstoelen van groothandel lason zijn voorzien van zeer krachtige en stille motoren waarmee de behandelstoel eenvoudig en betrouwbaar gepositioneerd kan worden. De motoren worden aangestuurd door zorgvuldig geteste elektronica die netjes onder het frame is weggewerkt.

Alle elektrische behandelstoelen worden standaard geleverd met een handmatige bediening en optioneel kan er gekozen worden voor een voetbediening, beide zijn mogelijk.

Daarnaast is er een ruime keuze aan stofferingsoorten en kleuren waarmee u de behandelstoelen zelf kunt ontwerpen en afstemmen op uw interieur of op basis van het soort behandelingen kunt samenstellen.
Zit de juiste set er niet tussen? Stel deze zelf samen en laat een van de gespecialiseerde adviseurs een offerte voor u maken.
Stuur een e-mail met de gewenste producten.

.