Skip to content
Tattoo verwijderen
Zoek

Enig resultaat

Terwijl tatoeages steeds populairder worden, neemt ook de wens toe om die ongewenste tattoos te laten verwijderen. Tegenwoordig is lasertattoo verwijderen met de picolaser zoals de picosecondlaser effectief en geeft fantastische resultaten. Deze geavanceerde technologie werkt door lichtenergie door de huid te laten gaan en de tatoeage-inkt op te splitsen in kleine deeltjes, die vervolgens worden verwijderd door het immuunsysteem van het lichaam. Er zijn meestal meerdere behandelsessies nodig om succes te garanderen, met een paar weken tussen de sessies.

Laser tattooverwijdering in uw kliniek of salon is een geweldige aanvulling op de lijst met behandelingen die u aanbiedt, en bij Huidspecialist opleidingen is training voor het verwijderen van lasertatoeages ongeëvenaard. Onze zeer deskundige lasertrainers zullen u alles leren wat u moet weten en in tegenstelling tot elke andere training voor het verwijderen van tatoeages.
Volg jij een van de opleidingen tattoo verwijderen bij de Huidspecialist? Dan ben je hier aan het juiste adres voor jouw startpakket!

Wat zit er in de startpakketten?
In dit startpakket zit alles voor je cursus tattoo verwijderen wat jij nodig hebt gedurende de opleiding.

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau van huidspecialistenopleidingen.nl