Skip to content

Cursus pakket eyeliner correctie

Categorie:

Permanent make up eyeliner correctie cursus praktijk pakket:

  • Alle pmu producten die jij tijdens de praktijkles van de eyeliner correctie nodig hebt
  • 1 x 1 puntsnaald
  • 1x Coolpack
  • Oefenhuid
  • 1 x balm
  • gebruik tijdens de cursus van reinigingsproducten: ( Sterillium, dettol huiddesinfectans, mondmasker, wattenschijfjes, tissues, dental towels, handschoenen, wegwerpstoelhoes)
  • Gebruik tijdens de cursus van verzorgingsproducten: ( SBT / dermalogica make-up remover, cleansingmilk, toner, Balm)
  • Gebruik hygiëne materialen & Linnengoed (handdoeken,  bandeau, stoelhoes)

Alle producten waar jij tijdens de cursus mee gaat werken, worden eerst getest. Hierdoor werk je met de beste producten en ben je verzekerd van de juiste spullen voor alle opleidingen.

110,00 excl. btw

Onze praktijk cursus pakketten
Bij Lason groothandel kun je pakketten kopen voor veel verschillende beauty cursussen en opleidingen. Volg jij een pmu eyeliner correctie cursus bij de Huidspecialist opleidingen? Reserveer dan je cursuspakket.

Wat zit er in de cursuspakketten?
In het pmu eyeliner correctie cursus praktijk pakket zit alles wat jij nodig hebt gedurende de cursus aan producten en materialen. Ook zit er in het pakket de producten voor de nazorg van de modellen.

Let op: Diverse apparatuur hebben wij niet in de cursuspakketten verwerkt, zodat jij tijdens de praktijkles zelf een keuze kan maken met welke apparatuur en producten jij in de toekomst wil gaan werken. Op deze manier heb je geen overbodige producten en materialen in jouw cursuspakket.

Korting
De korting op het pmu eyeliner correctie cursuspakket geldt alleen bij afname van het complete pakket. Het pakket is met zorg samengesteld en past bij je opleiding, hierdoor kunnen (losse) producten of het gehele pakket niet worden geretourneerd.

Merken
Lason groothandel werkt met betrouwbare merken met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, zodat wij de beste producten kunnen aanbieden tegen de beste prijs.

Volg jij een cursus bij Huidspecialist opleidingen? Dan zorgen wij ervoor dat het pakket klaarstaat op de dag dat de cursus van start gaat.

Wanneer bestellen?
Bestel tijdig jouw pmu eyeliner correctie cursus pakket en hou rekening met een eventuele levertijd. Wij adviseren het pakket te bestellen zodra de (start)datum van jouw (dag)opleiding bekend is. De meeste pakketten kunnen wij al binnen 3 werkdagen klaarzetten, het is echter verstandig rekening te houden met een levertijd van 1 tot 4 weken.