Skip to content
Skinbooster cursus pakket

Om de huid te voorzien van de ideale verdediging op cellulair niveau, heeft groothandel Lason een cursus pakket skinboosters geformuleerd. Dit is een lijn van supergeconcentreerde topische ampullen met een krachtige combinatie van antioxiderende, anti-aging en regenererende ingrediënten die de belangrijkste tekenen van huidveroudering voorkomen en corrigeren.

Deze supercharged cocktails zitten in steriele glazen ampullen, waardoor de ingrediënten optimaal worden gedoseerd en de werkzaamheid en stabiliteit worden gegarandeerd. Met een vloeibare en olievrije textuur wordt het snel opgenomen zonder een vettig gevoel op de huid achter te laten, waardoor het ideaal is voor de normale tot vette huid. De dagelijkse verzorging van de huid is het geheim om haar gezondheid en schoonheid te behouden.

De coctails bieden een hoge concentratie biomimetische peptiden met de krachtigste revitaliserende, regenererende, antioxiderende en anti-verouderingsingrediënten. Het heeft een onmiddellijk effect op de huid en verbetert de gezondheid en schoonheid van de huid drastisch, waardoor fijne lijntjes, rimpels, hyperpigmentatie en slapheid worden geminimaliseerd.

Het werkt in op alle verschillende factoren die betrokken zijn bij huidveroudering, vertraagt ​​het proces, regenereert en herstelt dermale structuren, herstelt de hydratatie van de huid en revitaliseert de doffe huid diep. Het resultaat is een meer stralende, egale en elastische huid. Met een extreme antioxiderende werking verdedigt het de huid tegen omgevingsstress, stimuleert het de celherstelactiviteit en herstelt het een gladde, stevige, heldere en gehydrateerde teint.

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau van huidspecialistenopleidingen.nl