Skip to content

Haar mesotherapie praktijk cursuspakket

Volg jij de haar mesotherapie praktijkles bij Huidspecialist opleidingen, bestel dan tijdig je haar mesotherapie cursus praktijk pakket.

Haar mesotherapie cursus praktijk pakket:

  • 1x5ml haar serum
  • Naaldmodule
  • 1 x syringe
  • optrek syringe
  • gebruik reinigingsproducten ( Sterillium, dettol huiddesinfectans, wattenschijfjes, tissues, dental towels, handschoenen, wegwerpstoelhoezen)
  • Gebruik verzorgingsproducten
  • Gebruik hygiëne materialen & Linnengoed (handdoeken, kompres, bandeau, stoelhoes)

Alle producten waar jij tijdens de cursus mee gaat werken, worden eerst getest. Hierdoor werk je met de beste producten en ben je verzekerd van de juiste spullen voor alle opleidingen. 

97,00 excl. btw

Onze haar praktijk cursus pakketten

Bij Lason groothandel kun je haar mesotherapie pakketten kopen voor veel verschillende beauty cursussen en opleidingen. Heb jij de online cursus haar mesotherapie gevolgd bij de Huidspecialist opleidingen? Wil je de praktijkles haar mesotherapie volgen? Reserveer dan je haar mesotherapie cursuspakket.

Wat zit er in de haar mesotherapie cursus pakket?
In dit praktijk pakket zit alles wat jij nodig hebt gedurende de praktijk cursus aan producten en materialen. Ook zit er in het haar mesotherapie pakket de producten voor de nazorg van de modellen. Het is niet mogelijk je eigen producten en materialen mee te nemen tijdens de cursus.

Let op: Diverse apparatuur, producten en materialen hebben wij niet in de cursuspakketten verwerkt, zodat jij tijdens de praktijkles zelf een keuze kan maken met welke apparatuur en producten jij in de toekomst wil gaan werken. Op deze manier heb je geen overbodige producten en materialen in jouw cursuspakket.

Korting
Het pakket is met zorg samengesteld en past bij je opleiding, hierdoor kunnen (losse) producten of het gehele pakket niet worden geretourneerd.

Merken
Lason groothandel werkt met betrouwbare merken met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, zodat wij de beste producten kunnen aanbieden tegen de beste prijs.

Volg jij een haar mesotherapie praktijk cursus bij Huidspecialist opleidingen? Dan zorgen wij ervoor dat het haar mesotherapie praktijk cursus pakket klaarstaat op de dag dat de cursus van start gaat.

Wanneer bestellen?
Bestel tijdig jouw haar mesotherapie cursus praktijk pakket en hou rekening met een eventuele levertijd. Wij adviseren het haar mesotherapie praktijkpakket te bestellen zodra de (start)datum van jouw (dag)opleiding bekend is. De meeste pakketten kunnen wij al binnen 3 werkdagen klaarzetten, het is echter verstandig rekening te houden met een levertijd van 1 tot 4 weken.