Skip to content

Haar meso cursus pakket praktijk

Alle producten waar jij tijdens de haar meso cursus mee gaat werken, worden eerst getest. Hierdoor werk je met de beste haar meso producten en ben je verzekerd van de juiste spullen voor alle opleidingen.

Haar meso cursus pakket praktijk

  • 5 ml serum haarmeso
  • 100 stuks non steriele gaasjes
  • 1x 13mm naald
  • 1 x syringe
  • 1 x optreknaald + syringe
  • gebruik reinigingsproducten ( Sterillium, dettol huiddesinfectans, wattenschijfjes, tissues, dental towels, handschoenen, wegwerpstoelhoes)
  • Gebruik verzorgingsproducten ( SBT: puntkam, haarklemmen cleansingmilk, toner, serum, cremé)
  • Gebruik hygiëne materialen & Linnengoed (handdoeken, kompres, bandeau, stoelhoes)

94,00 excl. btw

Onze praktijk cursus haar meso pakketten

Bij Lason groothandel kun je startpakketten kopen voor veel verschillende beauty cursussen en opleidingen. Volg jij een opleiding bij de Huidspecialist opleidingen? Reserveer dan je startpakket.

Wat zit er in de startpakketten?
In dit praktijk haar meso pakket zit alles wat jij nodig hebt gedurende de cursus aan producten en materialen. Ook zit er in het pakket de producten voor de nazorg van de modellen.

Let op: Diverse apparatuur, producten en materialen hebben wij niet in de startpakketten verwerkt, zodat jij tijdens de praktijkles zelf een keuze kan maken met welke apparatuur en producten jij in de toekomst wil gaan werken. Op deze manier heb je geen overbodige producten en materialen in jouw startpakket.

Korting
De korting op het haar meso startpakket geldt alleen bij afname van het complete pakket. Het haar meso pakket is met zorg samengesteld en past bij je opleiding, hierdoor kunnen (losse) producten of het gehele pakket niet worden geretourneerd.

Merken
Lason groothandel werkt met betrouwbare merken met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, zodat wij de beste producten kunnen aanbieden tegen de beste prijs.

Volg jij een cursus bij Huidspecialist opleidingen? Dan zorgen wij ervoor dat het startpakket klaarstaat op de dag dat de cursus van start gaat.

Wanneer bestellen?
Bestel tijdig jouw haar meso startpakket en hou rekening met een eventuele levertijd. Wij adviseren het startpakket te bestellen zodra de (start)datum van jouw (dag)opleiding bekend is. De meeste pakketten kunnen wij al binnen 3 werkdagen klaarzetten, het is echter verstandig rekening te houden met een levertijd van 1 tot 4 weken.