Skip to content

Hotstone cursus pakket

Alle producten waar jij tijdens de cursus mee gaat werken, worden eerst getest. Hierdoor werk je met de beste producten en ben je verzekerd van de juiste spullen voor alle opleidingen.

Het cursus pakket bestaat uit

  • Hotstone set 6L heater + 22 stenen
  • 2,5 ltr. Can HotStone Massage Olie

  • Massageolie verwarmer + rond flesje met pomp
  • Gebruik tijdens de cursus van verzorgingsproducten
  • Gebruik hygiëne materialen & Linnengoed (handdoeken,  bandeau, stoelhoes)Alle producten waar jij tijdens de cursus mee gaat werken, worden eerst getest. Hierdoor werk je met de beste producten en ben je verzekerd van de juiste spullen voor alle opleidingen.

Onze praktijk cursus pakketten

Bij Lason groothandel kun je startpakketten kopen voor veel verschillende beauty cursussen en opleidingen. Volg jij een hotstone massage opleiding bij de Huidspecialist opleidingen? Reserveer dan je startpakket.

Wat zit er in de startpakketten?
In dit praktijk pakket zit alles wat jij nodig hebt gedurende de cursus aan producten en materialen. Ook zit er in het pakket de producten voor de nazorg van de modellen.

Let op: Diverse apparatuur, producten en materialen hebben wij niet in de startpakketten verwerkt, zodat jij tijdens de praktijkles zelf een keuze kan maken met welke apparatuur en producten jij in de toekomst wil gaan werken. Op deze manier heb je geen overbodige producten en materialen in jouw startpakket.

Korting
De korting op het hotstone massage startpakket geldt alleen bij afname van het complete pakket. Het pakket is met zorg samengesteld en past bij je opleiding, hierdoor kunnen (losse) producten of het gehele pakket niet worden geretourneerd.

Merken
Lason groothandel werkt met betrouwbare merken met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, zodat wij de beste producten kunnen aanbieden tegen de beste prijs.

Volg jij een hotstone massage cursus bij Huidspecialist opleidingen? Dan zorgen wij ervoor dat het startpakket klaarstaat op de dag dat de cursus van start gaat.

Wanneer bestellen?
Bestel tijdig jouw hotstone massage cursus startpakket en hou rekening met een eventuele levertijd. Wij adviseren het hotstone massage cursus startpakket te bestellen zodra de (start)datum van jouw (dag)opleiding bekend is. De meeste pakketten kunnen wij al binnen 3 werkdagen klaarzetten, het is echter verstandig rekening te houden met een levertijd van 1 tot 4 weken.

338,49 excl. btw

Deze set is zeer gebruiksvriendelijk en daarmee uitermate geschikt voor privé gebruik of voor startende masseurs die kennis willen maken met hotstonemassages.
Zowel de set massagestenen als de hotstoneheater zijn vrij compact, waardoor je deze makkelijk kunt meenemen en ze niet teveel ruimte in beslag nemen
De stijlvolle bamboe doos waarin de set stenen wordt geleverd zorgt ervoor dat je de stenen gemakkelijk kunt meenemen en gemakkelijk kunt sorteren op grootte en functionaliteit.

Cursuspakket hotstone massage
Een hotstonemassageset bestaat uit alles wat er nodig is om een goede hotstonemassage te geven: De hotstone verwarmer en de lavastenen voor het geven van een hotstone massage. De hotstone verwarmer zorgt ervoor dat je de stenen eenvoudig en gecontroleerd op de juiste temperatuur kunt brengen. Daarnaast wordt er een handige lepel meegeleverd waarmee je de massagestenen gemakkelijk uit de panverwarmer kunt halen.

Als je kijkt naar de massagestenen, is het belangrijk dat je in ieder geval kiest voor een set basaltstenen. Deze stenen kun je namelijk gemakkelijk verwarmen. Let er bij je keuze voor basaltstenen op hoe de massagestenen zijn gewonnen. Sommige massagestenen zijn in vorm gemalen waardoor ze glad en gelijkmatig zijn. Dit brengt een aantal voordelen met zich mee, maar zorgt er wel voor dat de stenen in het algemeen de warmte iets minder goed vasthouden.

Waar moet je op letten bij het kopen van een hotstoneset?
Allereerst is het van belang dat je gaat kijken naar hoeveel stenen je denkt nodig te hebben om een goede hotstonemassage te geven. Voor privégebruik kun je vaak volstaan met 22 basaltstenen. Wil je het echter wat professioneler aanpakken? Dan raden we aan om voor een set van 45 of 60 stenen te kiezen. Een set die bestaat uit meer stenen maakt het mogelijk meerdere delen van het lichaam te masseren tijdens een hotstonemassage. Ook worden er bij onze set van 60 stenen meerdere chakrastenen geleverd.