Skip to content
Cursus collageen draden
Search

Enig resultaat

Collageen Draden cursus pakket

De behandeling met de collageendraden werkt niet invasief. Het is een gezichtsbehandeling waarbij Zijdefibroïne, kleine draadjes met collageen op de huid worden gelegd met een pincet .

de zijde fibroïne

De fibroïne- zijde heeft een eiwitstructuur , ook wel zijde-eiwitten bekend. Ze behoren tot de familie van vezelige eiwitten. Deze eiwitten zijn opgebouwd uit drie aminozuren:

  • alanine
  • glycine
  • serine
    Deze aminozuren worden aangetroffen in de vorm van ketens, afwisselend door het molecuul. De helende werking van zijde op de huid, is te danken aan het eiwit fibroïne. Zijde bestaat uit 18 aminozuren.

Helende vermogen

Het eiwit fibroïne heeft een kristalachtige structuur. Het helende vermogen van zijde op de menselijk huid komt omdat het eiwit fibroïne een vergelijkbare eiwitstructuur (aminozuren) en pH-waarde als onze huid heeft. De zijde draden zijn gewonnen uit zijdeproteïne met hoge zuiverheid. Deze zijde fibroïne heeft als karakter eigenschap een sterke elasticiteit, is onoplosbaar in water, en is zeer consistent met de huid fiber structuur. Het is een soort van lytische enzym gewonnen uit het lichaam van zijderupsen.

Hoe werkt de behandeling met collageen, zijde draden

De eiwitlijn van zijde is volledig oplosbaar. Onder de huidtemperatuur en in combinatie met een speciaal serum, verandert de draad in een vloeibare substantie terwijl het diep in de dermis, collageen regeneratie en de elastische vezels  regenereert.  Terwijl de huid herstelt, elasticiteit verbeterd en fijne lijntjes verdwijnen.

Collageen draden

De ster van de zijde, collageendraadbehandeling is, zoals de naam al doet vermoeden, het collageen. Het natuurlijk voorkomende eiwit in het lichaam zorgt voor de stevigheid en elasticiteit van onze huid. Naarmate we ouder worden, produceren we steeds minder collageen, wat leidt tot een steeds slapper wordende huid en de vorming van rimpels. De liftende behandeling met collageen draden begint hier en maakt een effectieve versteviging van de gezichtshuid mogelijk, waarbij de natuurlijke expressie behouden blijft. Daarnaast ondersteunt de schoonheidsbehandeling de lichaamseigen weerstand tegen invloeden van buitenaf die het verouderingsproces van de huid kunnen versnellen.

gehydrolyseerd collageen

In de draden zit gehydrolyseerd collageen verwerkt. Wanneer collageen wordt gehydrolyseerd, wordt het afgebroken tot kleinere, gemakkelijk te verwerken deeltjes. Die deeltjes worden gebruikt in producten die zijn ontworpen om alles te genezen. Van de huid aan de buitenkant tot gewrichtspijn aan de binnenkant.

Voordelen behandeling collageendraden

  • Natuurlijk ogende lifting met onmiddellijk effect
  • Pijnloze applicatie zonder downtime
  • Verstevigt de contouren en verzacht rimpels op lange termijn
  • Kan worden gebruikt om tekenen van veroudering te voorkomen

Behandeling collageen draden

De lifting behandeling met collageen draden is geschikt voor alle huidtypes en zorgt voor een glad huidoppervlak. De huid ziet er merkbaar steviger, voller en zichtbaar verjongd uit. Ervaar de nieuwste lifttechnieken met de zijde, collageen draden en neem het verouderingsproces in eigen handen. In de kliniek van de Huidspecialisten opleidingen in Valkenswaard (bij Eindhoven en Lommel) adviseren de Huidspecialisten u graag uitgebreid over deze cursus innovatieve anti-aging behandeling met langdurig effect!