Skip to content

Startset gold collageen draden met online cursus

Collageen draden online cursus praktijk en start pakket:

De set bevat:

  • 1 x Magische Reiniger 3in1
  • 1x Magische Pads
  • 1x Magisch Lifting Serum
  • 4 x Magische gouden collageendraden (totaal 200 + 40 draden)
  • 1x  Opslag doosje voor de draden
  • 1x Magische Pincet
  • 1x Magische Tas
  • 1x WAUW! duo cream
  • 1x inclusief online professionele masterclass

699,90 excl. btw

Musthaves partner worden

Met ons Get-Together concept is er voor ieder wat wils: of je nu reseller of affiliate professional bent, of je nu producten verkoopt op beautyparty’s of via een webshop, of je nu alleen werkt of in een team. Bij ons vindt iedereen het juiste concept en krijgt hij de individuele ondersteuning die nodig is om succesvol te zijn.
In ons virtuele kantoor heb je alles wat je nodig hebt voor een succesvolle verkoop: zowel talrijke foto’s, video’s, postings als nauwkeurige instructies op maat van de specifieke behoeften.

Met onze ervaringscosmetica laat je mensen hun innerlijke energie, vreugde en jeugd ervaren en presenteren aan de hele wereld. Daarom is het zo gemakkelijk om verliefd te worden op onze producten.

Aangesloten partners:
Je inspireert je social media community met jouw unieke content. Profiteer van deze mogelijkheid en bied ook onze unieke producten aan via uw winkellink. Het is het waard: u profiteert van elke verkoop.

Ontmoetingspartner:
Hier geef je andere mensen de kans om mee te doen aan ons unieke succesverhaal, zodat jullie er samen voordeel uit halen.

Klanten werven klanten:
Ook onze eindklanten kunnen profiteren van hun enthousiasme voor MustHave Cosmetics. Voor elke aanbeveling krijgen ze punten die ze kunnen inwisselen voor hoogwaardige producten.

Deze schoonheidsbehandeling stelt u in staat nieuwe doelgroepen aan te spreken en zo nieuwe klanten te winnen. Met de collageen draad behandeling  bereikt u vooral mensen die op zoek zijn naar absolute natuurlijkheid op het gebied van re-aging! Met behulp van het  Lifting Serum werk je gerichte gouden collageendraadjes in kleinere en diepere rimpels van je klanten, zodat hun teint zichtbaar verbetert. Bij het aanbrengen staat naturel voorop, zodat de gezichtsuitdrukkingen van de gebruikers te allen tijde behouden blijven!

Met deze kit kunt u tot 30 behandelingen in uw instituut aanbieden en zowel bestaande als nieuwe klanten inspireren.

Om deze applicatie professioneel te leren, kun je bij de Huidspecialist opleidingen, de cursus collageen gold draden behandeling volgen of je kunt de cursus online volgen. De online cursus collageen draad lifting krijg je bij aankoop van dit startpakket.  Daarnaast profiteer je van onze marketingmaterialen waarmee we onze collageen gold draden promoten. Zo verras en inspireer je bestaande klanten met slechts één product en win je ook nieuwe klanten voor je instituut. Speciaal voor onze professionals bieden we  de mogelijkheid om ons te allen tijde per e-mail of telefoon te contacteren met vragen.

Wat zit er in de startpakketten?
In het collageen gold draad behandeling praktijk pakket zit alles wat jij nodig hebt gedurende de cursus aan producten en materialen. Nadat je de cursus gevolgd hebt, kun je ook direct verder met je pakket om klanten te behandelen.

Retouneren
collageen gold draad behandeling is met zorg samengesteld en past bij je opleiding, hierdoor kunnen (losse) producten of het gehele pakket niet worden geretourneerd.

We wensen je veel plezier en succes!