Skip to content

praktijk pakket cursus microneedling aloë vera

Categorie:

Aloë vera cursus praktijk pakket:

  • Alle producten voor gebruik tijdens de cursus plus nazorg
  • gebruik reinigingsproducten ( Sterillium, dettol huiddesinfectans, wattenschijfjes, tissues, dental towels, handschoenen)
  • Gebruik hygiëne materialen & Linnengoed (handdoeken, kompres, bandeau, stoelhoes)

Alle producten waar jij tijdens de cursus mee gaat werken, worden eerst getest. Hierdoor werk je met de beste producten en ben je verzekerd van de juiste spullen voor alle opleidingen.

84,00 excl. btw

Onze praktijk cursus pakketten
Bij Lason groothandel kun je pakketten kopen voor veel verschillende beauty cursussen en opleidingen. Volg jij een opleiding microneedling met verse aloë vera bij de Huidspecialisten opleidingen? Reserveer dan je pakket.

Wat zit er in de pakketten?
In het  pakket zit alles wat jij nodig hebt gedurende de cursus aan producten en materialen.

Let op: Diverse apparatuur hebben wij niet in de pakketten verwerkt, zodat jij tijdens de praktijkles zelf een keuze kan maken met welke apparatuur en producten jij in de toekomst wil gaan werken. Op deze manier heb je geen overbodige producten en materialen in jouw pakket.

Korting
De korting op het microneedling met verse aloë vera startpakket geldt alleen bij afname van het complete pakket. Het pakket is met zorg samengesteld en past bij je opleiding, hierdoor kunnen (losse) producten of het gehele pakket niet worden geretourneerd.

Merken
Lason groothandel werkt met betrouwbare merken met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, zodat wij de beste producten kunnen aanbieden tegen de beste prijs.

Volg jij een cursus bij Huidspecialisten opleidingen? Dan zorgen wij ervoor dat het tpakket klaarstaat op de dag dat de cursus van start gaat.

Wanneer bestellen?
Bestel tijdig jouw microneedling met verse aloë vera cursuspakket en hou rekening met een eventuele levertijd. Wij adviseren het cursuspakket te bestellen zodra de (start)datum van jouw (dag)opleiding bekend is. De meeste pakketten kunnen wij al binnen 3 werkdagen klaarzetten, het is echter verstandig rekening te houden met een levertijd van 1 tot 4 weken.