Skip to content

Cursus pakket dermaplaning

Categorie:

dermaplaning cursus praktijk pakket:

  • 1x dermaplaning mesje 
  • Gebruik van alle cosmetische producten: Reiniging, peeling, makser, serum en cremé
  • ( Sterillium, dettol huiddesinfectans, wattenschijfjes, tissues, dental towels, handschoenen, wegwerpstoelhoes)
  • Gebruik hygiëne materialen & Linnengoed (handdoeken, kompres, bandeau, stoelhoes)

Alle producten waar jij tijdens de cursus mee gaat werken, worden eerst getest. Hierdoor werk je met de beste producten en ben je verzekerd van de juiste spullen voor alle opleidingen.

110,00 excl. btw

Onze praktijk cursus pakketten
Bij Lason groothandel kun je startpakketten kopen voor veel verschillende beauty cursussen en opleidingen. Volg jij een opleiding dermaplaning bij de Huidspecialist opleidingen? Reserveer dan je startpakket.

Wat zit er in het cursus pakket?
In het dermaplaning praktijk pakket zit alles wat jij nodig hebt gedurende de cursus aan producten en materialen.

Korting
De korting op het dermaplaning startpakket geldt alleen bij afname van het complete pakket. Het pakket is met zorg samengesteld en past bij je opleiding, hierdoor kunnen (losse) producten of het gehele pakket niet worden geretourneerd.

Merken
Lason groothandel werkt met betrouwbare merken met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, zodat wij de beste producten kunnen aanbieden tegen de beste prijs.

Volg jij een cursus bij Huidspecialist opleidingen? Dan zorgen wij ervoor dat het pakket klaarstaat op de dag dat de cursus van start gaat.

Wanneer bestellen?
Bestel tijdig jouw dermaplaning cursuspakket en hou rekening met een eventuele levertijd. Wij adviseren het cursuspakket te bestellen zodra de (start)datum van jouw (dag)opleiding bekend is. De meeste pakketten kunnen wij al binnen 3 werkdagen klaarzetten, het is echter verstandig rekening te houden met een levertijd van 1 tot 4 weken.