Skip to content

Cursus pakket carboxy

Categorie:

carboxy cursus praktijk pakket:                                 

  • Gebruik van de cosmetische producten: Reiniging, maskers, créme
  • Naaldmodule
  • Gebruik co2 gas capsule
  • gebruik ( Sterillium, dettol huiddesinfectans, wattenschijfjes, tissues, dental towels, handschoenen, wegwerpstoelhoes)
  • Gebruik hygiëne materialen & Linnengoed (handdoeken, kompres, bandeau, stoelhoes)

Alle producten waar jij tijdens de cursus mee gaat werken, worden eerst getest. Hierdoor werk je met de beste producten en ben je verzekerd van de juiste spullen voor alle opleidingen.

94,00 excl. btw

Onze praktijk cursus pakketten
Bij Lason groothandel kun je cursuspakketten kopen voor veel verschillende beauty cursussen en opleidingen. Volg jij een opleiding carboxy bij de Huidspecialist opleidingen? Reserveer dan je cursuspakket.

Wat zit er in het cursus pakket?
In het carboxy praktijk pakket zit alles wat jij nodig hebt gedurende de cursus aan producten en materialen.

Let op: Diverse apparatuur hebben wij niet in de cursuspakketten verwerkt, zodat jij tijdens de praktijkles zelf een keuze kan maken met welke apparatuur  jij in de toekomst wil gaan werken. Op deze manier heb je geen overbodige apparatuur in jouw cursuspakket.

Korting
De korting op het carboxy cursuspakket geldt alleen bij afname van het complete pakket. Het pakket is met zorg samengesteld en past bij je opleiding, hierdoor kunnen (losse) producten of het gehele pakket niet worden geretourneerd.

Merken
Lason groothandel werkt met betrouwbare merken met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, zodat wij de beste producten kunnen aanbieden tegen de beste prijs.

Volg jij een cursus bij Huidspecialist opleidingen? Dan zorgen wij ervoor dat het pakket klaarstaat op de dag dat de cursus van start gaat.

Wanneer bestellen?
Bestel tijdig jouw carboxy pakket en hou rekening met een eventuele levertijd. Wij adviseren het pakket te bestellen zodra de (start)datum van jouw (dag)opleiding bekend is. De meeste pakketten kunnen wij al binnen 3 werkdagen klaarzetten, het is echter verstandig rekening te houden met een levertijd van 1 tot 4 weken.