Skip to content

Cursus pakket BB glow

Categorie:

BB Glow cursus pakket:

  • Gebruik van de BB glow serums en foundations
  • Gebruik van de cosmetische producten: Reiniging, peeling, masker, crème
  • gebruik Sterillium, dettol huiddesinfectans, wattenschijfjes, tissues, dental towels, handschoenen, wegwerpstoelhoes)
  • Gebruik hygiëne materialen & Linnengoed (handdoeken, kompres, bandeau, stoelhoes)

Alle producten waar jij tijdens de cursus mee gaat werken, worden eerst getest. Hierdoor werk je met de beste producten en ben je verzekerd van de juiste spullen voor alle opleidingen.

120,00 excl. btw

Onze praktijk cursus pakketten
Bij Lason groothandel kun je startpakketten kopen voor veel verschillende beauty cursussen en opleidingen. Volg jij een opleiding BB Glow bij de Huidspecialist opleidingen? Reserveer dan je startpakket.

Wat zit er in de cursuspakket?
In het BB Glow praktijk pakket zit alles wat jij nodig hebt gedurende de cursus aan producten en materialen.

Let op: Diverse apparatuur hebben wij niet in de cursuspakket verwerkt, zodat jij tijdens de praktijkles zelf een keuze kan maken met welke apparatuur  jij in de toekomst wil gaan werken. Op deze manier heb je geen overbodige apparatuur in jouw cursuspakket.

Merken
Lason groothandel werkt met betrouwbare merken met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, zodat wij de beste producten kunnen aanbieden tegen de beste prijs.

Volg jij een cursus bij Huidspecialist opleidingen? Dan zorgen wij ervoor dat het startpakket klaarstaat op de dag dat de cursus van start gaat.

Wanneer bestellen?
Bestel tijdig jouw BB Glow cursuspakket en hou rekening met een eventuele levertijd. Wij adviseren het cursuspakket te bestellen zodra de (start)datum van jouw (dag)opleiding bekend is. De meeste pakketten kunnen wij al binnen 3 werkdagen klaarzetten, het is echter verstandig rekening te houden met een levertijd van 1 tot 4 weken.