Skip to content

Huren dermapen M8

Volg jij een microneedling of cursus bij de Huidspecialist opleidingen en wil je graag de microneedling uitproberen voordat je deze koopt. Huur dan de dermapen voor gebruik tijdens de cursus. Lason groothandel zorgt ervoor dat de dermapen klaarstaat bij Huidspecialist opleidingen op de dag dat de opleiding van start gaat.

Let op: Diverse apparatuur, producten en materialen hebben wij niet in de startpakketten verwerkt, zodat jij tijdens de praktijk les zelf een keuze kan maken welke kwaliteit apparatuur en producten jij wilt aanschaffen.

Wanneer bestellen?
Bestel tijdig de dermapen. Wij adviseren de huur van de dermapen te bestellen zodra de (start)datum van jouw (dag)opleiding bekend is. De dermapen kunnen wij al binnen 3 werkdagen klaarzetten.

34,00 excl. btw

Microneedling is een van de meest populaire recente trends in medische schoonheid en wordt gebruikt voor gezichtsverjonging. Het microneedling-apparaat bevat meerdere fijne naalden die kleine gaatjes in de bovenste huidlagen maken. Deze kleine wondjes activeren het genezingsmechanisme van het lichaam en de productie van collageen en elastine, die beide afnemen naarmate we ouder worden. Collageen en elastine zijn grotendeels verantwoordelijk voor het behoud van jeugdige stevigheid, gladheid van de huid en textuurconsistentie, en microneedling is een effectieve methode om de productie te stimuleren. Bovendien is de behandeling relatief pijnloos.

Microneedling voor fijne lijntjes en rimpels

Omdat microneedling de aanmaak van collageen induceert, kan de behandeling fijne lijntjes en rimpels aanpakken die ontstaan ​​als gevolg van veroudering of door zonneschade.

Microneedling voor dyschromie, ouderdomsvlekken (levervlekken) of schade door de zon

Verhoogde collageenproductie als gevolg van microneedling kan ook pigmentatieproblemen aanpakken, die meestal ook te wijten zijn aan veroudering of beschadiging door de zon.

Microneedling voor huidtextuur, gladheid of om te grote poriën te verminderen

Net als bij het bovenstaande kunnen dofheid van de huid, onregelmatigheden in de textuur, gebrek aan stevigheid of te grote poriën ook worden behandeld via microneedling. Vooral te grote poriën kunnen verschijnen als gevolg van afnemend collageen en overtollige huidcellen of -resten, die met deze behandeling effectief worden aangepakt.

Microneedling voor striae

Striae zijn eigenlijk scheuren in de fascia, het bindweefsel onder de huid. Als gevolg hiervan pakt microneedling ze niet direct aan, maar heeft het enige werkzaamheid aangetoond bij het verbeteren van de conditie van de huid erboven en dus hun algehele uiterlijk.

Microneedling voor acnelittekens

Microneedling kan effectief zijn bij het verbeteren van het uiterlijk van acnelittekens en kan patiënten helpen hun zelfrespect terug te krijgen. De resultaten verschillen per persoon en vereisen meerdere behandelingen.

Aanbevolen regime voor microneedling

Afhankelijk van de esthetische problemen die moeten worden behandeld, kan de Huidspecialist opleidingen regelmatige behandelingen aanbevelen om de zes maanden of een reeks van 4-6 behandelingen met een tussenpoos van enkele weken.

Levensduur van microneedling

De resultaten van de behandeling duren drie tot zes maanden, maar verschillen per persoon.

Herstel van microneedling (stilstand)

Microneedling brengt weinig hersteltijd met zich mee en patiënten hebben doorgaans geen vrije tijd nodig. De huid kan 24-48 uur na de behandeling licht rood lijken, maar dit zou moeten verdwijnen. De meeste cliënten kunnen de volgende dag make-up dragen.

Microneedling-gerelateerde risico’s

Microneedling is minimaal invasief en brengt weinig risico’s met zich mee als het correct wordt uitgevoerd in een steriele medische omgeving. Mogelijke risico’s zijn echter blauwe plekken, infectie, littekens of pigmentatieproblemen.