Skip to content

Cursus pakket lashlift & browlift

Wij werken met het merk Highbrow. Highbrow is een mooi wimper merk met hoogwaardige kwaliteit lashlifting & browlift producten.  Door de hoge standaard en kwaliteit in de producten is dit het perfecte merk dat bij onze cursus past van de huidspecialisten.

lashlift & browlift cursus praktijk pakket:

  • Voor professioneel gebruik
  • Brushed-up brows * Lashes voor 4-6 weken
  • Gebruik van alle lash & brow lift producten tijdens de cursus
  • Voor ca. 1 behandeling
  • gebruik tijdens de cursus van reinigingsproducten: ( mondmasker, wattenschijfjes, tissues, dental towels, handschoenen, wegwerpstoelhoes)
  • Gebruik hygiëne materialen & Linnengoed (handdoeken,  bandeau, stoelhoes)

 

43,00 excl. btw

Onze praktijk cursus pakketten
Bij Lason groothandel kun je cursuspakketten kopen voor veel verschillende beauty cursussen en opleidingen. Volg jij een opleiding lashlift & browlift bij de Huidspecialist opleidingen? Reserveer dan je startpakket.

Wat zit er in de startpakketten?
In het lashlift & browlift praktijk pakket zit alles wat jij nodig hebt gedurende de cursus aan producten en materialen. Ook zit er in het pakket de producten voor de nazorg van de modellen.

Merken
Lason groothandel werkt met betrouwbare merken met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, zodat wij de beste producten kunnen aanbieden tegen de beste prijs.

Volg jij een cursus bij Huidspecialist opleidingen? Dan zorgen wij ervoor dat het pakket klaarstaat op de dag dat de cursus van start gaat.

Wanneer bestellen?
Bestel tijdig jouw lashlifting & browlift pakket en hou rekening met een eventuele levertijd. Wij adviseren het pakket te bestellen zodra de (start)datum van jouw (dag)opleiding bekend is. De meeste pakketten kunnen wij al binnen 3 werkdagen klaarzetten, het is echter verstandig rekening te houden met een levertijd van 1 tot 4 weken.