Skip to content
Afslanken & Bodysculpt
Zoek

OMDAT HET NIET ALLEEN OM VET GAAT
De huidige niet-invasieve lichaamsvormende behandelingen pakken vet en huid aan. Maar wat gebeurt er als iemand minder dan een centimeter knijpbaar vet heeft, of de toon en vorm van zijn buik of billen wil verbeteren? Per slot van rekening bestaat meer dan een derde van het lichaam uit spieren.

De IMSCULPT is de enige procedure om zowel vrouwen als mannen te helpen spieren op te bouwen en hun lichaam vorm te geven. Bovendien creëert de IMSCULPT ‘s werelds eerste niet-invasieve procedure voor het versterken van de billen en een veilig en effectief alternatief voor de populaire Braziliaanse Butt Lift.

Endermologie cursus
Oorspronkelijk gebruikt om huidcontractie te voorkomen en om littekenweefsel van brandwonden los te maken, is endermologie ook het eerste niet-invasieve apparaat dat specifiek is bedoeld voor het verminderen van cellulitis op het lichaam.

cryolipolyse cursus
De vraag naar cryolipolyse wordt steeds populairder omdat klanten op zoek zijn naar effectieve niet-chirurgische en niet-invasieve behandelingen voor lichaamscontouring. Leer hoe u Cryolipolyse veilig en effectief kunt uitvoeren. Volg jij een van de opleidingen bodysculpting of afslankcursussen bij de Huidspecialist opleidingen? Dan ben je hier aan het juiste adres voor jouw startpakket!

Wat zit er in de startpakketten?
In dit startpakket zit alles voor je cursus bodysculpting of afslankcursus wat jij nodig hebt gedurende de opleiding.

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau van huidspecialistenopleidingen.nl