Skip to content

Dermaline bio activing PDRN creme

BIO ACTIVING PDRN crème

Hoofdbestanddelen: PDRN 4300ppm, collageen, peptide complex, adenosine

Leeftijd: 35+
Doel: herstel, voeding, versterking
Toepassingstijd: universeel
Classificatie: professioneel gebruik
Huidtype: alle huidtypen
Inhoud: 100g

74,00 excl. btw

Stimulatie DNA-herstel

Een nieuw concept van anti-aging crème met polynucleotiden. Bio-regenererende crème, voorkomt de processen van huidveroudering, vermindert rimpels, herstelt de elasticiteit, stevigheid en uitstraling van de huid. De combinatie van nucleotiden, hyaluronzuur en vitamine E beschermt de huid tegen de negatieve effecten van schadelijke omgevingsfactoren, verzadigt de huid met essentiële voedingsstoffen en stimuleert DNA-herstel. Door hun hoge concentratie wordt de synthese van collageen, elastine en hyaluronzuur in de dermis gestimuleerd, heeft de crème een gericht effect op fibroblasten, versterkt de beschermende eigenschappen van de huid tegen zonnestraling, vrije radicalen, beschermt celmembranen, collageen en hyaluronzuur.

PDRN 4300ppm, niacinamide, adenosine, panthenol.

Regeneratie en herstel.

Wijze van toepassing:

Breng de benodigde hoeveelheid aan op de eerder gereinigde huid van gezicht en hals, verdeel gelijkmatig met zachte masserende bewegingen en laat intrekken tot het volledig is opgenomen.

Wat is PDRN

PDRN wordt gewonnen uit zalmvissen. Het is ook algemeen bekend als zalm-DNA. Zalmen hebben een grote hoeveelheid DNA die erg lijkt op het menselijk DNA. PDRN is in staat de huidbarrière te versterken en natuurlijke componenten te vullen. PDRN ingrediënt is een beste oplossing voor rimpels. Het vermindert fijne lijntjes en verstevigt, verstevigt de huid. Bovendien is het zeer efficiënt om de elasticiteit, de toon, de textuur en de hydratatie van de huid te verbeteren.

Aangezien we de voordelen van PDRN definiëren, moet worden vermeld dat zelfs de poriën, acne en littekens worden geminimaliseerd en een efficiënte huidverbetering plaatsvindt.

Naarmate we ouder worden, heeft de huid de neiging er dof uit te zien, wordt droog en minder stevig. Onze vermindert ook de elasticiteit. Bovendien wordt de epidermis minder efficiënt in het uitvoeren van zijn barrièrefunctie. Het is vanwege een verlies van keratinocyten en een vermindering van de dikte van de hydrolipidenfilmdikte op het oppervlak. Dergelijke zichtbare effecten kunnen bij mensen vóór de leeftijd van 30 optreden. De reden kan hormonale, biologische, metabolische factoren zijn. De hoeveelheid collageen, die wordt gesynthetiseerd door de fibroblasten, heeft de neiging om de activiteit ervan te verminderen. Omdat we het verouderingsproces niet op natuurlijke wijze kunnen stoppen, zijn we op zoek naar een andere beste oplossing, zoals een natrium-DNA dat de celherstelactiviteit stimuleert.

Studies PDRN

Meer dan 30 jaar geleden werden in Rusland experimenten uitgevoerd met als doel een effectieve behandeling te ontwikkelen. Positieve feedback op natrium-DNA werd verkregen in 1986, toen het werd gebruikt om ziekten te behandelen die verband hielden met de kernramp in Tsjernobyl, maar de resultaten werden nooit precies gekwantificeerd. In studies die enkele jaren later werden uitgevoerd, werd inderdaad aangetoond dat dezelfde verbinding door y-straling veroorzaakte laesies beschermt en herstelt.

Veel klinische tests hebben de doeltreffendheid ervan bewezen bij de behandeling van verschillende soorten huidlaesies en ziekten. Tests toonden significante effecten Natrium-DNA verhoogt het basale niveau van hydratatie, elasticiteit, huiddikte en vermindert huidrimpels.

ingrediënten:

butyleenglycol, squalaan, butyro spermum, parki (shea)boter, glycerine, capryl/caprinezuurtriglyceride, fytosteryl/ isostearyl/ cetyl/stearyl/behenyldimeer D ilinoleaat, niacinamide, glycerylstearaat26, 1,2-Hycethaan , Cetearyl Olivate, Pantenol, Coco-Caprylaat/Capraat, Ethylhexyl Palmitate, Cetearyl Alcohol, Polyacrylaat-13, Sorbitaan Olivate, Natrium DNA (4300ppm), Polyisobuteen, Jasmijn Olie, Carbomeer, Arginine, Anijs Extract, Gehydrolyseerd Collageen, Allontoïne, Zoete Amandel Olie, Polysorbaat 20, Sorbitan Isostealensis Wortel Extract, Adenosine, Anthemis Nobiis Bloem Olie, Centella Asiatica Extract, Natriumhyaluronaat, Pentyleenglycol, Madecassoside, Fucus Vesiculosus Extract, Prunella Vulgaris Extract, Palmitoyl Tripeptide-1, Acetyl Hexapeptide–8, Koper Tpipeptide 1.

PAKKET
Inhoud 100 ml

FABRIKANT
Dermaline