Skip to content

Picoplus laser (5 golflengtes)

Zoek je een krachtige en veelzijdige laser voor jouw praktijk? Kijk dan niet verder dan de Picoplus laser, nu te koop bij Lason Groothandel. De Picoplus laser is een revolutionaire laser die ontworpen is om verschillende huidaandoeningen effectief te behandelen. Dankzij de geavanceerde picoseconde technologie kan deze laser ongewenste tatoeages, pigmentvlekken, acne littekens en andere huidproblemen snel en veilig verwijderen.

Wat deze laser echt onderscheidt, is de korte pulsduur. Met een ongelooflijke precisie kunnen zowel oppervlakkige als diepe huidlagen worden bereikt, terwijl omliggend weefsel minimaal wordt beïnvloed. Dit betekent minder ongemak en een sneller herstel voor jouw cliënten.

De Picoplus laser is niet alleen geschikt voor dermatologen, maar ook voor schoonheidsspecialisten en tatoeëerders die hun dienstenaanbod willen uitbreiden. Met deze geavanceerde laser til je jouw praktijk naar een hoger niveau en bied je jouw klanten de nieuwste en meest effectieve behandelingen.

Bij Lason Groothandel begrijpen we de waarde van kwaliteit en betrouwbaarheid. Daarom leveren wij alleen hoogwaardige lasers die voldoen aan de strengste normen. Bovendien bieden we uitgebreide ondersteuning, training en service om ervoor te zorgen dat je het maximale uit jouw Picoplus laser haalt. Wacht niet langer en investeer in de Picoplus laser! Neem contact op met Lason Groothandel en ontdek zelf waarom deze laser een gamechanger is in de esthetische industrie. Verbeter de resultaten van jouw behandelingen en laat jouw praktijk groeien met deze geavanceerde technologie.

De Picoplus is geschikt voor

 • het verwijderen van alle kleuren tatoeages & permanente make up
 • behandelen van acne littekens
 • verwijderen van pigmentaties
 • behandelen van rimpels
 • behandelen van kalknagels

De picoplus laser wordt alleen verkocht als pakket met opleiding.

 

11.500,00 excl. btw

Apparatuur leasen

De nieuwste en meest innovatieve apparatuur, zonder de grote uitgave.

De picoplus laser is de nieuwste krachtigste en zeer veelzijdige picolaser.

De picolaser plus biedt zowel pico- als nanoseconden in vijf golflengten (1064, 532, 755, 585 en 650 nm). De laser beschikt daarnaast over verschillende optionele handstukken. Waardoor de behandelaar meer behandelmogelijkheden heeft voor het gericht en snel verwijderen van tatoeages en gepigmenteerde laesies

Voordelen van de PICOPLUS:

 • Hoogste power voor de meest moeilijke gevallen
 • Kortere pulsen – gevoellozer & minder roodheid
 • Dual puls en vier golflengten voor maximale verscheidenheid
 • Ontworpen om snel te switchen tussen golflengten en pulsduur
 • Bewezen effectiviteit & betrouwbaarheid

Golflengte /technische verhaal

De golflengte bepaalt de kleur van de laser. Dit kan in het zichtbare spectrum zijn zoals groen 532nm of onzichtbaar infrarood , 1064nm. Andere veel gebruikte golflengtes zijn 755nm (alexandriet). De golflengte bepaalt mede hoe goed het laserlicht geabsorbeerd wordt door het doel dat men wil laseren. Voor tattoo’s zijn dit de diverse kleuren van de inkten. Rode tinten zijn rood omdat ze het rode licht weerkaatsen en groen licht absorberen. Zwarte tinten absorberen alle kleuren en reflecteren dus weinig licht. Om meerkleurige tatoo’s effectief te behandelen zijn dus meerdere kleuren laserlicht nodig. Een bruikbare combinatie is dan bijvoorbeeld groen (532nm en 1064nm) veelal een hoog vermogen heeft, diep doordringt in de huid, en ook prima  door zwarte inkten geabsorbeerd wordt, heeft deze golflengte de voorkeur om zwarte inkten mee te behandelen. Bij de Picoplus heb je twee extra optionele nm 585 en 650 nm om nog sneller en effectiever tattoos weg te halen.

Pulsduur

Een ander belangrijk aspect om te benadrukken is het piekvermogen van de laser. Bij een gepulseerde laser wordt de energie gedurende de puls afgeven. De duur van een puls kan variëren van continu tot enkele nanoseconden (1 nanoseconde is gelijk aan 1 miljardste seconde).

Wanneer pulsen van enkele milliseconden of langer worden gebruikt, treedt er opwarming van het doelgebied op. Deze pulsen worden bijvoorbeeld gebruikt voor ontharing of het coaguleren van bloedvaatjes. Als een tatoeage echter behandeld wordt met een laser met een dergelijke milliseconde-pulsduur, resulteert dit in het opwarmen van de pigmenten en uiteindelijk in een verbranding van de huid.

Het unieke effect van een puls met een hoog piekvermogen, zoals bij de picoseconde-laser, op de pigmentdeeltjes van de tatoeage is dat er een schokgolf in het pigmentdeeltje wordt opgewekt, waardoor het deeltje uiteenvalt. Dit zorgt voor een effectieve verwijdering van de tatoeage zonder de huid te beschadigen.

Baanbrekende innovatie. Unieke technologie.

Ervaar de baanbrekende innovatie van de Picoplus laser. Met zijn unieke technologie en 5 verschillende golflengtes biedt deze geavanceerde laser een intense fotothermische impact, terwijl de huid minimaal thermische schade oploopt. De Picoplus laser is specifiek ontworpen om zich te richten op de chromofoor en zorgt zo voor een betere klaring van pigmentaandoeningen met minder behandelingen. De pulsduur van picoseconden zorgt daarbij voor minimale thermische schade. Met aanpasbare behandelingen en spotgroottes variërend van 2-6 mm, 8 mm en 10 mm, biedt de Picoplus laser veel flexibiliteit.

Deze innovatieve laser maakt het verwijderen van tatoeages nog gemakkelijker. De golflengte van 755 nm is perfect geschikt voor het verwijderen van zwarte, blauwe en groene tatoeage-inkten. Daarnaast biedt de  golflengte van 532 nm een effectieve behandeling voor de “zonsondergangkleuren” – rood, geel en oranje – die doorgaans moeilijk te corrigeren zijn.

Ontdek zelf de voordelen van de Picoplus laser en verbeter de resultaten van jouw behandelingen. Investeer in deze unieke technologie van Lason Groothandel en ervaar de transformatie die deze laser kan bieden voor jouw praktijk.

Puls breedte 6ns (Q-switched mode) 300us (SPT mode)
Puls energie Q-switched 1064 Dubbele puls: 100mj – 1200 MJ / Enkele puls: 100 MJ- 800MJ
Puls energie Q-switched 532 Dubbele puls: 50mj – 480 MJ / Enkele puls: 50 MJ- 320MJ
Puls energie SPT modus 1064
 Dubbele puls: 100mj – 2000 MJ / Enkele puls: 100 MJ- 1000MJ

 

Behandelingen op maat met variabele spotgroottes

 • Gebruik de boost-modus om recalcitrante tatoeages met een verkorte puls breedte beter te behandelen
 • Behandel zwarte inkt met een donker huidtype met behulp van de 1064nm-afgifte
 • Focus Lens: een revolutie in de revitalisering van de huid (Optioneel) De Focus Lens creëert microscopisch kleine, fotomechanische reacties in de epidermis die communiceren met de dermis, wat leidt tot een toename van collageen en elastine in de huid. Deze doorbraak maakt revitalisering van de huid mogelijk met vrijwel geen uitvaltijd – alleen met onze Picosecondlaser
 • Picoplus 755 en 1064 tatoeages.
 • picoplus 585nm: blauw en paars tattoo
 • Picoplus 650nm: Groen tattoo

 

 

Technische specificaties
Elektrisch vermogen 200-240 V
Keuring CE / ROHS
Garantie 2 jaar
Golflengte 1064  / 532 / 755 Laserkop
Golflengte optioneel (585 / 650 laserkop) (1064 / 532 Fla Laserkop)
Spotgrootte 2-10mm
Richtstraal Diode 655nm(Rood),aanpasbaar in sterkte
Stroomvoorziening AC 110V or 230V,50/60Hz
Koelsysteem Geavanceerd lucht en water koelsysteem, Halfgeleider koeling
Herhalingsfrequentie 10HZ
Laserarm Ergonomisch roestvrijstaal
Fabriek China (laser arm Zuid Korea)
Mogelijkheden behandelingen Alle kleuren tattoo & pmu inkt verwijderen
Mogelijkheden behandelingen Couperose & littekens & rimpels
Mogelijkheden behandelingen Carbon behandelingen

 

Bekend van SBS6 De Huidspecialist Tattoo verwijderen met de picolaser

 

YouTube video

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau van huidspecialistenopleidingen.nl