Skip to content

Carbon laser gezichtsbehandeling

Categorie:

Met de carbon YAG laser kun je meerdere behandelingen uitvoeren. Met het fijne handstuk heb je een capaciteit van 3 miljoen flitsen. Met 3 miljoen flitsen kun je gemiddeld vier tot vijf jaar behandelen voordat je een nieuwe laserkop nodig hebt.

Bij de aanschaf van onze YAG laser ontvang je drie lenzen, zodat je direct aan de slag kunt met alle behandelingen die het toestel biedt. Het menu van het apparaat is voorzien van simpele werkmenu’s die vooraf al voor je ingesteld zijn. Je gebruikt daardoor altijd de meest effectieve en veilige instellingen.

Onze services
Op al onze hoogwaardige behandelapparatuur zit 1 jaar garantie

2.935,00 excl. btw

De YAG laser van Lason groothandel is een ideale laser voor de carbon behandelingen en effectief voor het verwijderen van tattoos. Een carbon behandeling geef je bij voorkeur in kuurverband van 4 keer en heeft een handvat wat gemakkelijk is in gebruik tijdens de carbon behandeling.

Voor tattoos te verwijderen zijn gemiddeld 10-12 behandelingen nodig om de tattoo van jouw klant te verwijderen.  De behandeling laat geen littekens achter!

Onze Yag laser is voorzien van 3 verschillende golflengtes:
1064nm:  Hiermee kun je donkere  (blauw, zwart) inktsoorten effectief verwijderen.
532nm: Met de 532nm verwijder je gekleurde inktsoorten.
1320nm: De 1320 golflengte wordt gebruikt voor de carbon laser peeling

De carbon laser peeling
De carbon laser peeling is een ontzettend populaire behandeling (rode loper effect) en is zeer effectief voor het verminderen van;

  • rimpels,
  • grove poriën,
  • acne/littekentjes en het herstellen van een vette huid.

De carbon laser peeling stimuleert zowel de opperhuid als het bindweefsel van de lederhuid wat deze behandeling zo effectief maakt. Behandelingen die worden uitgevoerd met de carbon lens zijn pijnloos. Je gebruikt er een speciale koolstof houdend carbon masker voor. De carbon laser wordt inclusief cursus verkocht.

Garantie: 1 jaar
Certificaat: ce, ISO13485
Specificatie
Product naam  Yag laser cabon
Voltage: 110V/220V
Power 1000W
Frequentie 1-10Hz (Adjustable)
Spot grote 1-6mm (Adjustable)
Wavelenge 532nm, 1064nm, 1320nm
Pulse 600ps
755nm energie 1-2000mj
1064nm energie 1-2000mj
 Shots 3 miljoen
Rode laser punt ja
Koelsysteem Water en luchtkoeling