Skip to content

Carbon yag-laser

Met de carbon YAG laser kun je meerdere behandelingen uitvoeren. Met het fijne handstuk heb je een capaciteit van 3 miljoen flitsen. Met 3 miljoen flitsen kun je gemiddeld vier tot vijf jaar behandelen voordat je een nieuwe laserkop nodig hebt.

Bij de aanschaf van onze YAG laser ontvang je drie lenzen, zodat je direct aan de slag kunt met alle behandelingen die het toestel biedt. Het menu van het apparaat is voorzien van simpele werkmenu’s die vooraf al voor je ingesteld zijn. Je gebruikt daardoor altijd de meest effectieve en veilige instellingen.

Op al onze hoogwaardige behandelapparatuur zit 1 jaar garantie

2.700,00 excl. btw

Apparatuur leasen

De nieuwste en meest innovatieve apparatuur, zonder de grote uitgave.

De YAG-laser voor Carbon Behandelingen – Optimaal resultaat met Lason Groothandel

Lason Groothandel is trots op het aanbieden van de meest geavanceerde technologieën op het gebied van huidbehandelingen. Onze YAG-laser voor carbon behandelingen is een ware doorbraak in de schoonheidsindustrie.

Waarom de YAG-laser ideaal is voor carbon behandelingen

  1. Veelzijdige mogelijkheden: De YAG-laser van Lason Groothandel biedt een scala aan mogelijkheden voor huidbehandelingen, maar blinkt vooral uit in carbon behandelingen. Deze behandelingen maken gebruik van een speciale koolstofpasta die op de huid wordt aangebracht en vervolgens wordt geactiveerd met behulp van de YAG-laser. Dankzij de specifieke eigenschappen van de YAG-laser wordt het koolstofmasker effectief vernietigd, wat resulteert in een diepe reiniging en verjonging van de huid.
  2. Effectieve huidverjonging: Een carbon behandeling met de YAG-laser biedt tal van voordelen voor de huid. Met deze behandeling worden onzuiverheden zoals mee-eters, dode huidcellen en overtollig talg grondig verwijderd, waardoor de huid direct gladder en stralender wordt. Bovendien stimuleert de YAG-laser de productie van collageen, wat zorgt voor een stevigere en jonger uitziende huid. Door regelmatig carbon behandelingen met de YAG-laser toe te passen, kunnen fijne lijntjes, rimpels en pigmentatieproblemen worden verminderd, terwijl de algehele teint en textuur van de huid worden verbeterd.
  3. Veilig en geschikt voor alle huidtypen: Een van de belangrijkste voordelen van de YAG-laser voor carbon behandelingen is dat het veilig en geschikt is voor alle huidtypen. Onze YAG-laser maakt gebruik van een specifieke golflengte die zich richt op de oppervlakte van de huid en geen schadelijke effecten heeft op het omringende weefsel. Hierdoor kunnen mensen met verschillende huidtinten, inclusief degenen met een donkerdere huid, veilig genieten van de voordelen van een carbon behandeling. Bovendien biedt de YAG-laser instelbare parameters, waardoor de behandeling kan worden afgestemd op het individuele huidtype en de specifieke behoeften van elke klant.
  4. Snelle en vrijwel pijnloze behandeling: Een van de redenen waarom de YAG-laser zo populair is voor carbon behandelingen, is de snelheid en het minimale ongemak tijdens de behandeling. De YAG-laser maakt gebruik van geavanceerde technologieën zoals korte pulsduur en gecontroleerde energie-afgifte, wat resulteert in snelle en efficiënte behandelingen. Bovendien wordt de behandeling over het algemeen als vrijwel pijnloos ervaren, waarbij de meeste klanten hooguit een licht tintelend gevoel op de huid ervaren.

Doelgroepen die kunnen profiteren van de YAG-laser behandelingen

  • Acnehuid: Jongeren en volwassenen die last hebben van acne kunnen baat hebben bij carbon behandelingen met de YAG-laser. De behandeling verwijdert effectief overtollig talg en dode huidcellen, waardoor de poriën worden gereinigd en ontstekingen worden verminderd. Dit resulteert in een verbetering van de huidtextuur en een vermindering van puistjes en acne littekens.
  • Rijpe huid en rimpels: Voor mensen met een rijpere huid die tekenen van veroudering vertoont, kan de YAG-laser voor carbon behandelingen helpen bij het verminderen van fijne lijntjes, rimpels en huidverslapping. De behandeling stimuleert de collageenproductie, waardoor de huid steviger en jonger oogt.
  • Pigmentatieproblemen: Voor degenen die last hebben van pigmentatieproblemen zoals ouderdomsvlekken, zonnevlekken of hyperpigmentatie, kan de YAG-laser een effectieve oplossing bieden. Door het verwijderen van oppervlakkige pigmentatie zorgt de behandeling voor een egalere teint en een stralende huid.

De YAG-laser voor carbon behandelingen van Lason Groothandel is een veelzijdig en geavanceerd hulpmiddel voor huidverjonging en huidverbetering. Met zijn vermogen om de huid diep te reinigen, poriën te verfijnen en de algehele huidtextuur te verbeteren, biedt de YAG-laser ongeëvenaarde voordelen voor mensen van alle huidtypen. Van acnebehandelingen tot de vermindering van fijne lijntjes en pigmentatieproblemen, de YAG-laser biedt een veilige en effectieve oplossing. Kies voor de YAG-laser van Lason Groothandel en ontdek de mogelijkheden die deze innovatieve technologie biedt voor jouw professionele praktijk.

De YAG laser van Lason groothandel is ook een effectieve laser voor het verwijderen van tattoos. Voor tattoos te verwijderen zijn gemiddeld 12 behandelingen nodig om de tattoo van jouw klant te verwijderen.  De behandeling laat geen littekens achter!

Golflengtes

De Yag laser is voorzien van 3 verschillende golflengtes:

  • 1064nm:  Hiermee kun je donkere  (blauw, zwart) inktsoorten effectief verwijderen.
  • 532nm: Met de 532nm verwijder je gekleurde inktsoorten.
  • 1320nm: De 1320 golflengte wordt gebruikt voor de carbon laser peeling
Certificaten                        Ce / ISO 13485
Product naam  Yag laser carbon
Voltage: 110V/220V
Power 1000W
Frequentie 1-10Hz (Adjustable)
Spot grote 1-6mm (Adjustable)
Wavelenge 532nm, 1064nm, 1320nm
Pulse 600NS
755nm energie 1-1000mj
1064nm energie 1-1000mj
 Shots 3 miljoen
Rode laser punt ja
Koelsysteem Water en luchtkoeling

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau van huidspecialistenopleidingen.nl