Skip to content

Diode ice laser 3 golflengte TEC koelsysteem / 2 handvaten

Voordelen diode ice lasers

 • Een laser is heel specifiek en gericht, hierdoor is behandeling uiterst effectief
 • Tijdens de behandeling voor definitieve vermindering van haargroei zijn gemiddeld 6 behandelingen nodig
 • Het is een veilige manier van ontharen
 • Gratis cursus bij aankoop van de laser
 • Lason diode ice laser 3 golflengte
 • TEC koelsysteem -10 graden
 • Pijnloos
 • Zeer eenvoudig te bedienen
 • 40.000.000 shots

11.254,00 excl. btw

Apparatuur leasen

De nieuwste en meest innovatieve apparatuur, zonder de grote uitgave.

Overweeg jij de aanschaf van een diode ice laser? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. De nieuwste Lason diode ice laser is een ce gekeurde diode ice laser met 3 golflengten van 755 nm, 808 nm en 1064nm voor permanente ontharing.

40.000.000 schoten 2 handvaten met TEC koelsysteem -10 graden

 • handvatvermogen is 1200W
 • machinevermogen is 1600W

De Diode Ice laser is te koop met één handvat of twee handvaten. De cursus en het apparaat is gebaseerd op de diode icelaser met 2 handvaten.

Model Diode ice laser
Handvatvermogen 1200W
Machinevermogen 1600W
Shots 50.000.000 shots per handvat
Tec koelsysteem -10 graden
Golflengte 755 / 1064 / 808
Display 16.5 inch
Energie  120 joule
Frequentie 1-10hz
Spot grootte

12×35 mm, 12x28mm / 12x18mm / 12/10 mm

Kleur zwart
Garantie

Fabrikant

Certificaat

 1 jaar

China

CE

Ontdek de Kracht van de Diode Ice Laser met 3 Golflengtes – Perfect Voor Professionals!

Bent u een  professional op zoek naar een geavanceerd apparaat dat voldoet aan uw behoeften op het gebied van laserbehandelingen? Maak kennis met de diode ice laser met 3 golflengtes van Lason groothandel. Deze revolutionaire laser biedt een breed scala aan voordelen en is de ideale keuze voor uw  praktijk.

De Diode Ice Laser: Wat kan het voor u doen?

De diode ice laser is de ultieme oplossing voor wanneer u ongewenste haargroei wilt verwijderen, deze krachtige laser heeft alles in huis. Met behulp van gerichte laserenergie levert de diode ice laser snelle, pijnloze en nauwkeurige behandelingen, waardoor uw cliënten de beste resultaten ervaren.

Meerdere Golflengtes: Maximale Effectiviteit, Individuele Aanpak

Een standaardlaser biedt vaak niet de veelzijdigheid die u nodig heeft in uw praktijk. Daarom heeft de diode ice laser maar liefst 3 verschillende golflengtes tot uw beschikking. Dit betekent dat u op maat gemaakte behandelingen kunt uitvoeren voor verschillende huidtypes. Het optimaliseert de effectiviteit van uw behandelingen en zorgt voor superieure resultaten, zodat uw cliënten altijd tevreden zijn met de geboden zorg.

Vertrouwen in Kwaliteit en Veiligheid met een Medisch CE Certificaat

Niets is belangrijker dan het vertrouwen van uw cliënten in de veiligheid en kwaliteit van uw apparatuur. Daarom is de diode ice laser trots op zijn medisch CE certificering. Dit certificaat bevestigt dat deze geavanceerde laser voldoet aan de strenge Europese normen voor medische apparatuur. U kunt met een gerust hart behandelingen uitvoeren, wetende dat u een betrouwbaar en gecertificeerd apparaat gebruikt dat de hoogste normen in de branche overtreft.

Koeling: Een Essentieel Kenmerk voor Maximaal Comfort en Veiligheid

Bij de ontwikkeling van de diode ice laser is ook gedacht aan het comfort en de veiligheid van de cliënt. Dankzij de geïntegreerde koeling in de kop van de laser kunt u langdurige behandelingen uitvoeren zonder dat uw cliënten het ongemak van oververhitting ervaren. Dit betekent minder onderbrekingen en meer efficiëntie in uw praktijk. Daarnaast minimaliseert de koeling het risico op huidverbranding en zorgt het voor een comfortabele behandeling voor uw cliënten.

Conclusie

De diode ice laser met 3 golflengtes van Lason groothandel is de ultieme keuze voor elke professional die streeft naar maximale effectiviteit en optimale behandelresultaten. Met deze geavanceerde laser kunt u diverse  procedures uitvoeren met precisie en vertrouwen. Met zijn medisch CE certificaat en geïntegreerde koeling in de kop van de laser biedt dit apparaat de perfecte combinatie van kwaliteit, veiligheid en comfort voor zowel u als uw cliënten. Wacht niet langer en maak vandaag nog kennis met de kracht van de diode ice laser!

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau van huidspecialistenopleidingen.nl