Skip to content

bodysculpting showroommodel

Categorie:

EMS Technologie

EMS, oftewel Elektro Musculaire Stimulatie, is een techniek waarbij elektrische impulsen worden gebruikt om spiercontracties op te wekken. de Bodysculpt maakt gebruik van EMS om spieren te activeren, versterken en tonen. Door de spieren te stimuleren, kan het apparaat helpen om een strakker en meer gedefinieerd uiterlijk te creëren.

High Focus Elektromagnetische Technologie

High focus elektromagnetische (HIFEM) technologie is een baanbrekende methode om spiergroei te bevorderen en vetcellen te verminderen zonder enig ongemak of ongemak voor de patiënt. De bodysculpt maakt gebruik van HIFEM om krachtige elektromagnetische pulsen naar de spieren te sturen, wat resulteert in intense supramaximale spiercontracties. Dit proces leidt tot spieropbouw en vetverlies, zelfs op moeilijk te bereiken gebieden.

Voordelen van de Bodysculpt

De Bodysculpt biedt tal van voordelen voor zowel cliënten als professionals in de schoonheidsindustrie. Enkele van de belangrijkste voordelen zijn onder andere:

  • Vetvermindering en lichaamscontouring zonder chirurgische ingreep.
  • Verbeterde huidverstrakking en vermindering van cellulitis.
  • Opbouw en versterking van spieren voor een strakker en meer geproportioneerd lichaam.
  • Korte behandelduur en vrijwel geen hersteltijd.
  • Veilig en geschikt voor verschillende lichaamstypen en huidskleuren.
  • Zeer eenvoudig te bedienen

3.800,00 excl. btw

Apparatuur leasen

De nieuwste en meest innovatieve apparatuur, zonder de grote uitgave.

Bodysculpt is een procedure die spiercontracties opwekt door electromagnetische straling. De procedure levert hoge-frequentie elektromagnetische energie pulsen aan het spierweefsel, waardoor er maximale spiersamentrekkingen worden gecreëerd die meer spiervezels activeren dan dat er met normale lichaamsbeweging bereikt kan worden. Daardoor zal de procedure kunnen helpen bij het opbouwen van spieren en verbranden van vet.

Deze niet-chirurgische behandeling kan de grote spiergroepen van de buik en de billen, maar ook van kleinere lichaamsdelen, zoals de bovenarmen, de dijen en de kuiten, strakker maken, versterken en verstevigen. De behandeling vermindert vetweefsels en kan ervoor zorgen dat vet vermindert en spiermassa toeneemt. Het resultaat is een grotere spierdefinitie en een strakkere omtrek, mits er natuurlijk een gezonde levensstijl naast wordt aangehouden.

Ontdek de kracht van het bodysculpt-apparaat bij Lason Groothandel!

Wij bieden het showroommodel van de revolutionaire bodysculpt-apparatuur te koop aan. Dit innovatieve apparaat maakt gebruik van elektromagnetische hoge frequentie energie pulsen om het spierweefsel te stimuleren en verstrakken.

Maar waar is het bodysculpt-apparaat eigenlijk geschikt voor? De combinatie van bodysculpt met cupping of sporten kan een geweldige manier zijn als combinatie, om afvalstoffen uit het lichaam te verwijderen en tegelijkertijd je lichaamsvorm te verbeteren. Door de elektromagnetische energiepulsen worden spieren gestimuleerd, wat kan zorgen voor een verhoogde spiertonus en een strakkere uitstraling. Dit kan vooral nuttig zijn voor diegenen die hun lichaamssamenstelling willen verbeteren, bijvoorbeeld door het verminderen van vetophopingen en cellulitis.

Bovendien kan de combinatie van bodysculpt met cupping een synergetisch effect hebben. Cupping, een oude techniek die de doorbloeding verbetert en de afvoer van afvalstoffen bevordert, kan de resultaten van de bodysculpt-behandeling versterken. Door het combineren van deze twee methoden, kunt u een nog betere oplossing vinden om uw lichaam gezond en strak te houden.

Voor degenen die graag sporten, kan het bodysculpt-apparaat een waardevolle toevoeging zijn aan hun fitnessroutine. De gepulseerde elektromagnetische energie kan de spieren intensiever stimuleren dan traditionele oefeningen alleen, waardoor u mogelijk sneller en effectiever uw trainingsdoelen kunt behalen. Of u nu vet wilt verliezen, spieren wilt opbouwen of uw algehele lichaamskracht wilt verbeteren, het bodysculpt-apparaat kan een waardevolle partner zijn in uw fitnessreis.

Mis deze kans niet om het bodysculpt-showroommodel bij Lason Groothandel aan te schaffen! Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe u uw lichaamsvorm kunt verbeteren met behulp van deze innovatieve technologie.

 

Het beste bodysculpt apparaat voor jouw schoonheidssalon bij Lason Groothandel

Als je op zoek bent naar het beste bodysculpt apparaat voor jouw schoonheidssalon, is Lason Groothandel de ideale bestemming. Met hun uitgebreide assortiment aan professionele ontharingsapparatuur waaronder het bodysculpt apparaat, vind je gegarandeerd een apparaat dat aan jouw eisen voldoet. Lason Groothandel biedt producten van hoge kwaliteit, deskundig advies en een betrouwbare service. Door te investeren in een hoogwaardig bodysculpt apparaat kun je jouw klanten de beste resultaten bieden en je bedrijf laten groeien.

 

 

Product naam Bodysculpt Apparatuur
Tesla 10
Voltage AC220V/50Hz AC110V/60Hz
hertz 135HZ
behandelkoppen 4
6 maanden garantie
afmeting 70X70X148 cm
kilo 145

De nieuwste technologieën vind je bij Lason groothandel

We selecteren hoogwaardige apparaten voor ons aanbod op basis van de nieuwste trends op het gebied van esthetische geneeskunde. We geven trainingen op basis van innovatieve behandeling procedures, zodat uw team maximale resultaten kan behalen. Ons team heeft ruime ervaring en kennis van de aangeboden producten. Wij leveren apparaten rechtstreeks aan klanten. Wij zorgen voor veilig transport van het apparaat en een professionele training.