Skip to content

Diode ice laser 4 golflengte TEC koelsysteem / 2 handvaten

Voordelen diode ice laser 4 golflengte

 • Een laser is heel specifiek en gericht, hierdoor is behandeling uiterst effectief
 • Tijdens de behandeling voor definitieve vermindering van haargroei zijn gemiddeld 6 behandelingen nodig
 • Het is een veilige manier van ontharen
 • High speed vacuüm techniek
 • Lason diode ice laser 4 golflengte
 • TEC koelsysteem -26 graden
 • Pijnloos
 • Zeer eenvoudig te bedienen
 • Medisch CE gekeurd
 • 40.000.000 shots
 • Kleur optioneel zwart of wit

14.500,00 excl. btw

De diode ice laser met 4 golflengte

Diode ICE-laser van Lason Groothandel is een geavanceerde laser voor permanente ontharing die gebruikmaakt van verschillende golflengten. Het biedt daarmee een nauwkeurige oplossing voor alle huidtypes. Het laserlicht dat door de diode wordt uitgezonden, wordt geabsorbeerd door het pigment in het haarzakje. De lichtenergie wordt dan omgezet in warmte, wat het haarzakje permanent vernietigt. Dit resulteert in een gladde, haarvrije huid.

Golflengte

De Diode ICE-laser van Laser Groothandel maakt gebruik van verschillende golflengten om de beste resultaten te leveren bij verschillende haarkleuren en huidtypes. Dit is mogelijk omdat verschillende golflengten verschillende eigenschappen hebben.

 • De 808 golflengte is het meest standaard en wordt gebruikt voor het verwijderen van haren op het gezicht, de benen en de armen. Deze golflengte bereikt het haarzakje op een dieper niveau dan andere golflengtes. Dit maakt het ideaal voor mensen met donkerder haar en een donkerdere huidtint. 808 nm is een golflengte die wordt gebruikt om donker, dik en diep ingebed haar te verwijderen.
 • De 1064 golflengte wordt gebruikt voor het verwijderen van haren op het gezicht en de benen van mensen met een lichtere huidtint. Deze golflengte bereikt het haarzakje op een ondieper niveau dan de 808 golflengte. Hierdoor wordt het haarzakje minder beschadigd en is er minder kans op littekens. 1064 nm is een golflengte die wordt gebruikt om ondiep ingebed, donker haar te verwijderen
 • De 755 golflengte wordt gebruikt voor het verwijderen van haren op de rug, borst en schouders. Deze golflengte is ideaal voor mensen met een lichtere huidtint en fijner haar. Het bereikt het haarzakje op het meest ondiepe niveau van alle golflengtes. 755 nm is een golflengte die wordt gebruikt om licht, dun en ondiep ingebed haar te verwijderen
 • De 940 golflengte is speciaal ontworpen voor het verwijderen van ingegroeide haren. Deze golflengte bereikt het haarzakje op het meest oppervlakkige niveau en zorgt ervoor dat ingegroeide haartjes worden verwijderd zonder de huid te beschadigen. 940 nm is een golflengte die wordt gebruikt om donker en licht, ondiep ingebed haar te verwijderen

De Diode ICE-laser van Laser Groothandel gebruikt de inmotion-techniek om de behandeling comfortabel te maken en de huid te beschermen. Dit is een unieke techniek die het laserlicht geleidelijk over het huidoppervlak verdeelt. Deze geleidelijke verspreiding zorgt ervoor dat hitte zich niet ophoopt op een specifieke plek en voorkomt daarmee het risico op brandwonden. Dit maakt de Diode ICE-laser van Lason Groothandel een veilige en effectieve optie voor permanente ontharing.

Tec-koelsysteem

Daarnaast is het Tec-koelsysteem van de Diode ICE-laser van Laser Groothandel een belangrijk kenmerk in het beschermen van de huid. Het koelsysteem gebruikt gekoelde lucht om de huid te koelen en te beschermen tegen de hitte die door het laserlicht wordt gegenereerd. Dit zorgt voor meer comfort tijdens de behandeling en minimaliseert de kans op bijwerkingen zoals roodheid of zwelling.

High Speed-vacuüm technologie

High Speed-vacuüm technologie bevat zuigkracht om de huid omhoog te brengen en uit te rekken. Hierdoor bereikt de laser een maximale absorptie in de haarzakjes terwijl het een groot gebied bestrijkt, waardoor de behandeltijd wordt verkort en het warmtegevoel wordt verminderd.

Kortom, de Diode ICE-laser van Laser Groothandel is een innovatieve en efficiënte optie voor permanente ontharing. De verschillende golflengten en inmotion-techniek maken deze laser geschikt voor een breed scala aan huidtypes en haarkleuren. Het Tec-koelsysteem garandeert dat de behandeling comfortabel blijft en de huid tijdens het proces optimaal beschermt tegen hitte. Dit maakt de Diode ICE-laser van Laser Groothandel toonaangevend in de wereld van permanente ontharing en een veilige en effectieve optie voor het bereiken van een gladde, haarvrije huid.

Vermogen van de laser

De Diode ICE Laser heeft een vermogen van 1600 watt en een handvatvermogen van 1200 watt. Dit hoge vermogen zorgt ervoor dat de haren op een snelle en veilige manier worden verwijderd. Door de hoge verhouding tussen het vermogen van de laser en het handvatvermogen wordt er minder hitte gegenereerd. Dit zorgt ervoor dat de huid minder geïrriteerd raakt en er minder kans is op verbranding. De Diode ICE Laser van Laser Groothandel is niet alleen veilig en efficiënt, maar ook comfortabel voor de cliënt. Dankzij het koelsysteem wordt de cliënt tijdens de behandeling begeleid en verdoofd. Het koelsysteem heeft ook een pijn verminderend effect op de huid en zorgt ervoor dat de behandeling minder onaangenaam is.

De Diode ICE Laser is een uitstekende keuze voor schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten die op zoek zijn naar een veilige, efficiënte en comfortabele manier om permanente ontharing uit te voeren. Met zijn hoge vermogen, koelsysteem en vier verschillende golflengtes biedt deze diode laser voor iedereen de perfecte oplossing.

 

Model Diode ice laser 4 golflengte
Handvatvermogen 1200W
Machinevermogen 1600W
Shots 20.000.000 shots per handvat
Tec koelsysteem -26 graden
Golflengte 755 / 1064 / 808 / 940
Display 16.5 inch
Energie  120 joule
Frequentie 1-10hz
Spot grootte

12×35 mm, 12x28mm / 12x18mm / 12/10 mm

Kleur zwart of wit
Garantie  1 jaar