Skip to content

EOS Diode ice laser 4 golflengte tec koelsysteem / 1 handvat Wit

Ben je op zoek naar de nieuwste en meest geavanceerde oplossing voor het verwijderen van ongewenste haargroei? Maak kennis met de Eos Ice Max-laserdiode! Met een indrukwekkend vermogen van 2000 watt en maar liefst 4 verschillende golflengtes is deze laser een ware revolutie op het gebied van ontharingstechnologie.

Dankzij de verschillende golflengtes kan de Eos Ice Max-laserdiode effectief verschillende huidtypes en haarkleuren aanpakken. Of je nu een lichte huidtint hebt met donkere haartjes, of een donkere huidskleur met lichtere haren, deze laser kan het allemaal aan. Dit maakt de Eos Ice Max-laserdiode een veelzijdig en geschikt apparaat voor vrijwel elke client.

Een van de meest indrukwekkende eigenschappen van de Eos Ice Max-laserdiode is het ongelooflijke aantal shots dat deze kan leveren: maar liefst 80 tot 100 miljoen! Dit betekent dat je met dit apparaat jarenlang vooruit kunt zonder je zorgen te maken over het uitputten van shots. Het biedt een duurzame en kosteneffectieve oplossing voor professionele ontharingsbehandelingen.

De Eos Ice Max-laserdiode is nu verkrijgbaar bij Lason Groothandel, dé plek waar professionals hun medische lasers en apparatuur vinden. Als betrouwbare groothandel biedt Lason hoogwaardige producten tegen concurrerende prijzen. Profiteer van de nieuwste technologie en maak je diode naar een hoger niveau.

Ontdek de kracht en effectiviteit van de Eos Ice Max-laserdiode met 4000 watt vermogen, 4 golflengtes en een ongelofelijk aantal shots. Bestel nu bij Lason Groothandel en geef klanten de best mogelijke ontharingservaring!

 • Het is een veilige manier van ontharen
 • 3000 watt
 • EOS ice diode laser 4 golflengte
 • TEC koelsysteem 360Graden -15 graden
 • Pijnloos
 • Zeer eenvoudig te bedienen zelfs via je telefoon
 • Medisch CE gekeurd / ISO 13485 / FDA
 • 80 tot 100 miljoen shots
 • Kleur optioneel zwart of wit

Oorspronkelijke prijs was: €12.500,00.Huidige prijs is: €11.500,00. excl. btw

Apparatuur leasen

De nieuwste en meest innovatieve apparatuur, zonder de grote uitgave.

 

Model EOS Diode ice laser
Machinevermogen 3000W
Handvatvermogen 2000W
Shots 80.000.000 shots
Tec koelsysteem -15 graden
Golflengte 755 / 1064 / 808 / 940
Display 38,1 cm
Energie  120 joule
Frequentie 1-10hz
Spot grootte

8 mm, 15x15mm / 15x30mm

Kleur zwart of wit optioneel
Garantie

Fabrikant

 1 jaar

China

Diode ice laser met 4 golflengte

De EOS Diode ICE Laser van Laser Groothandel is een geavanceerde laser die gebruikt wordt voor permanente ontharing. De diode wordt geleverd met vier verschillende golflengtes, namelijk 808, 1064, 755 en de nieuwe 940 golflengte. Elke golflengte heeft zijn eigen specifieke eigenschappen en wordt gebruikt voor een ander deel van het lichaam.

Wat voor werking hebben de golflengtes met permanent ontharen

 • De 808 golflengte is het meest standaard en wordt gebruikt voor het verwijderen van haren op het gezicht, de benen en de armen. Deze golflengte bereikt het haarzakje op een dieper niveau dan andere golflengtes. Dit maakt het ideaal voor mensen met donkerder haar en een donkerdere huidtint. 808 nm is een golflengte die wordt gebruikt om donker, dik en diep ingebed haar te verwijderen.
 • De 1064 golflengte wordt gebruikt voor het verwijderen van haren op het gezicht en de benen van mensen met een lichtere huidtint. Deze golflengte bereikt het haarzakje op een ondieper niveau dan de 808 golflengte. Hierdoor wordt het haarzakje minder beschadigd en is er minder kans op littekens. 1064 nm is een golflengte die wordt gebruikt om ondiep ingebed, donker haar te verwijderen
 • De 755 golflengte wordt gebruikt voor het verwijderen van haren op de rug, borst en schouders. Deze golflengte is ideaal voor mensen met een lichtere huidtint en fijner haar. Het bereikt het haarzakje op het meest ondiepe niveau van alle golflengtes. 755 nm is een golflengte die wordt gebruikt om licht, dun en ondiep ingebed haar te verwijderen
 • De 940 golflengte is speciaal ontworpen voor het verwijderen van ingegroeide haren. Deze golflengte bereikt het haarzakje op het meest oppervlakkige niveau en zorgt ervoor dat ingegroeide haartjes worden verwijderd zonder de huid te beschadigen. 940 nm is een golflengte die wordt gebruikt om donker en licht, ondiep ingebed haar te verwijderen

Vermogen van de laser

De Diode ICE Laser heeft een vermogen van 3000 watt. Dit hoge vermogen zorgt ervoor dat de haren op een snelle en veilige manier worden verwijderd. Door de hoge verhouding tussen het vermogen van de laser en het handvatvermogen wordt er minder hitte gegenereerd. Dit zorgt ervoor dat de huid minder geïrriteerd raakt en er minder kans is op verbranding. De Diode ICE Laser van Laser Groothandel is niet alleen veilig en efficiënt, maar ook comfortabel voor de cliënt. Dankzij het koelsysteem wordt de cliënt tijdens de behandeling begeleid en verdoofd. Het koelsysteem heeft ook een pijnverminderend effect op de huid en zorgt ervoor dat de behandeling minder onaangenaam is.

 

Hoe werkt een diode ice laser met 4 golflengte

Eén Diode ice laser heeft een gerichte samenhangende bundel licht met een hoge intensiteit. Een diode ice laser is een lichtversterker. Je gaat van een klein beetje licht naar heel veel licht, met vier verschillende golflengte. De stralen die uit een diode ice laserapparaat komen, hebben drie bepaalde golflengte, de 808, 755, 940 en 1064. Hierdoor is de lichtbundel erg sterk en zeer intens. Men noemt dit fenomeen monochromatisme.

De stralen uit de laser gaan allemaal dezelfde richting op en zij lopen evenwijdig naast elkaar, naar een punt. Een bundel met vier laserstralen op elk moment in dezelfde fase, op hetzelfde tijdstip op dezelfde plaats in de golfbeweging zorgen ervoor dat je uiterst specifiek en gericht kunt ontharen.

De Stralingsversterking en stralingsbundeling zorgen ervoor dat laserlicht een hoge intensiteit hebben. In een hele korte tijd (enkele milliseconden) waardoor er een hele hoge dosis energie (tot wel honderden kilowatts!) worden afgegeven. In de behandeling voor definitieve vermindering van haargroei zijn gemiddeld maar 6 behandelingen nodig. Het is een veilige manier, indien verwantwoord toegepast door de behandelaar.

Wil je graag meer informatie of de laser komen bekijken, staan onze medewerkers u graag te woord.

 

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau van huidspecialistenopleidingen.nl