Skip to content

Multifull Smart 2 in 1 diode+picoLaser

Ontdek de veelzijdige kracht van de Multifunctionele Diode Laser Ontharingsmachine en Picosecond Lasermachine 2-in-1

Streef naar schoonheid en huidverbetering met onze baanbrekende oplossing voor ontharing, tatoeage & PMU verwijdering en pigmentbehandelingen. Onze 2-in-1 diode laser ontharingsmachine en picosecond laser voldoen aan diverse schoonheidseisen en bieden uitmuntende resultaten.

Bespaar kosten, ruimte en tijd terwijl u tegelijkertijd meerdere schoonheidsbehandelingen en resultaten kunt ervaren. Deze alles-in-één oplossing biedt een doeltreffende en efficiënte aanpak voor een scala aan behandelingen, waardoor u de ultieme veelzijdigheid ervaart zonder in te leveren op kwaliteit.

Ontdek een nieuwe standaard in schoonheidsbehandelingen en optimaliseer uw praktijk met de krachtige prestaties van onze Multifunctionele Diode Laser Ontharingsmachine en Picosecond Lasermachine 2-in-1.

8.840,00 excl. btw

Apparatuur leasen

De nieuwste en meest innovatieve apparatuur, zonder de grote uitgave.

Multifunctioneel werken met het 2 in 1 diode plus picolaser apparatuur

 

Diode ice laser kop met drie geïntegreerde golflengten (755 nm, 808 nm en 1064 nm), is perfect geschikt voor alle huidtypes (I-VI) en een breed scala aan haartypes, ongeacht de dikte of kleur. Met de keuze uit twee spotgroottes (15 mm x 15 mm of 20 mm x 20 mm) en 10 hoogwaardige laserbars geïmporteerd uit “USA-COHERENT”, biedt dit apparaat ongeëvenaarde veelzijdigheid en prestaties.

Tec koelsysteem

Dankzij het geavanceerde koelsysteem (halfgeleider + wind + microkanalen waterafvoer + saffier + TEC) wordt pijnloze en permanente ontharing gegarandeerd. Bovendien is de afneembare behandelhandgreep voorzien van 5 tips, waardoor het apparaat kan voldoen aan de behoeften van verschillende klanten.

Voordelen van het 2 in 1 Diodelaserontharings apparaat:

 1. Drie golflengten zijn geïntegreerd in hetzelfde apparaat. 755 nm, 808 nm en 1064 nm laser zijn perfect voor alle huidtypes (I, II, III, IV, V, VI) en alle haartypes zoals dik, dun, zwart, grijs , blond, bruin, enz., op elk moment van het jaar.
 2. 15 mm x 15 mm of 20 mm x 20 mm spotgrootte, u kunt ze kiezen op basis van uw behoeften.
 3. 10 hoogwaardige laserbars geïmporteerd uit “USA-COHERENT”.
 4. Superlange levensduur getest door echte gegevens op robuustheid.
 5. Koelsysteem: halfgeleider + wind + microkanalen waterafvoer + saffier + TEC, garanderen geen pijn en permanente ontharing.
 6. Afneembare behandelhandgreep met 5 tips, die voldoet aan de behandelingsbehoeften van verschillende klanten.

TOEPASSINGEN

Laser haar verwijdering:

 • Perfect voor alle huidtypes, van type I tot type VI.
 • Geschikt voor alle haartypes, zoals dik, dun, zwart, grijs, blond, bruin, enz.
 • Geschikt voor bijna alle lichaamsdelen, zoals de hoofdhuid, benen, oksels en schaamstreek, enz. 

Picolaser

Naast diodelaserontharing biedt dit apparaat ook picoseconde laserbehandelingen, waaronder tatoeageverwijdering, behandeling van pigmentatieproblemen en zelfs onychomycose. De veelzijdigheid van dit apparaat maakt het perfect voor medische en cosmetische professionals, en biedt ongekende mogelijkheden voor uitbreiding van uw dienstenaanbod.

Ontketen de kracht van precisie en effectiviteit met onze Picolaser voor Tattoo en PMU-Verwijdering. Zeg vaarwel tegen ongewenste tatoeages en permanente make-up met onze geavanceerde Picolaser-technologie. Door het gebruik van picoseconde laserbehandelingen bieden we een revolutionaire en effectieve manier om tatoeages en PMU veilig te verwijderen, zonder schade aan omliggend weefsel.

Onze Picolaser maakt gebruik van een solid-state laser generator en MOPA-versterkingstechnologie, wat zorgt voor een stabiele en effectieve energieafgifte. Met onze gepatenteerde ondersteuning van aluminium en zachte siliconen pad, biedt onze Picolaser duurzaamheid en betrouwbaarheid op lange termijn. De lichtste handstukken ter wereld gecombineerd met een hoog vermogen en een grote spotgrootte stellen ons in staat om continu, tot 36 uur, te werken. Hierdoor kunnen we de behandelingen volgens uw verwachtingen uitvoeren en het beste resultaat behalen.

Door de “Flat-top” modus, die zorgt voor uniforme energiedichtheid, kunnen we energie efficiënt naar het behandelingsgebied leiden, waardoor het effect wordt gemaximaliseerd en eventuele schade aan omliggend weefsel wordt geminimaliseerd.

Kies voor de meest geavanceerde en effectieve methode voor het verwijderen van tatoeages en permanente make-up. Kies voor onze Picolaser-technologie en bied uw klanten de beste behandelingen op de markt.

Voordelen van het Picosecond Laser systeem:

 1. Solid-state lasergenerator en MOPA-versterkingstechnologie, de energie is stabieler en effectiever.
 2. Gepatenteerde ondersteuning: aluminium + zachte siliconen pad, sterk en mooi, lange levensduur.
 3. De lichtste handstukken ter wereld met een hoog vermogen en een grote vlekgrootte kunnen 36 uur blijven werken.
 4. “Flat-top”-modus, uniforme energiedichtheid: Energie kan efficiënt aan het behandelingsgebied worden geleverd, waardoor het effect wordt gemaximaliseerd en schade aan omliggende weefsels wordt geminimaliseerd.

Kies voor kwaliteit, veelzijdigheid en effectiviteit. Kies voor het Multifunctionele 2-in-1 Diode Plus Picolaser Apparaat van Lason. Upgrade vandaag nog uw praktijk en maak indruk op uw klanten met de meest geavanceerde laserbehandelingen op de markt.

 

Model Multifull Smart 2 in 1 diode+picoLaser
Golflengte  Diode 1064 / 808 / 755
Golflengte Picolaser 1064 / 532 / 1320
Spot grootte picolaser 6 mm
Spot grootte diode  15mmx15mm of ( 20x20cm optioneel)
Frequentie 1 Hz ~ 10 Hz
Snelheid van de picoseconde 500 ps
Snelheid van de diode 10 ms ~ 200 ms
Levertijd 3-4 weken
Stroom 2500W
Kleur wit
Garantie  1 jaar

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau van huidspecialistenopleidingen.nl