Skip to content

Jetpeel

Maak kennis met de JetPeel; dé instant-result platinum treatment hit waar heel Beverly Hills bij zweert! JetPeel is een cosmetische behandeling die veel meer voor de huid doet dan een standaard facial. De JetPeel behandelt de huid met een award-winning ‘air flow’ apparaat waarbij voedende serums in de huid gesluisd worden middels een zeer krachtige lucht flow. De serums worden tot wel 3 mm diep in de huid aangebracht zonder dat de huid daadwerkelijk wordt aangeraakt.

 

6.700,00 excl. btw

Apparatuur leasen

De nieuwste en meest innovatieve apparatuur, zonder de grote uitgave.

Gecombineerde hydrotherapie en ultrasound technologie

De Jet Peel is een innovatieve en zeer effectieve huidverzorgingsbehandeling die gebruikt wordt om de huid te verstevigen, te verfraaien en te verjongen. De behandeling combineert hydrotherapie en ultrasound technologie, waarbij op hoge druk actieve ingrediënten de huid in worden geluisd, waardoor deze tegelijkertijd een peeling ontvangt. Jet Peel is een veilige en gemakkelijke methode om uw huid te verzorgen en uw natuurlijke schoonheid te verbeteren.

Bij de Jetpeel wordt een methode van huidverjonging gebruikt waarbij met speciale vloeistoffen zoals salicylzuur de huid diepgaand wordt gereinigd, gepeeld en gehydrateerd. De jetpeel verwijdert dode huidcellen en onzuiverheden met een gepatenteerde vloeistof terwijl de huid tegelijk wordt doordrenkt met hydraterende, vochtvasthoudende serums. Deze serums kunnen aan het huidtype worden aangepast.

Werkwijze Jetpeel

De basisprincipes van jetpeel-behandeling berusten op gezuiverd, geïoniseerd water dat machinaal gescheiden wordt in waterstofmoleculen en zuurstofmoleculen. Normaliter bestaat water (H2O) uit een verbinding van waterstof én zuurstof. Door het scheiden van deze moleculen kunnen de waterstofmoleculen onder hoge druk de huid binnen dringen en deze van binnenuit diepgaand hydrateren. Ook is het mogelijk om op basis van ditzelfde principe speciale essences met waardvolle werkzame stoffen geheel naaldlos te injecteren: Onder hoge druk worden de essences met behulp van zuiver waterstof in de huid gespoten waar zij onderhuids significante huidverbeteringen bewerkstellige In tegenstelling tot andere huidverzorgingsbehandelingen, worden bij Jet Peel geen schadelijke chemicaliën gebruikt. In plaats daarvan wordt er gebruik gemaakt van zuurstof, water en actieve ingrediënten zoals vitaminen, mineralen, peptides en hyaluronzuur. De combinatie van deze elementen zorgt voor een intensive hydratatie van de huid en het herstel van de natuurlijke vetten en oliën in de huid. Dit resulteert in een jongere, gezondere en stralende huid.

De behandeling zelf is niet-invasief en volkomen pijnloos. Jets van geïoniseerde zuurstof en water worden met hoge snelheid op de huid gespoten, waardoor de gezichtshuid wordt gekoeld en tot rust gebracht. Vervolgens worden de actieve ingrediënten in de huid gebracht met behulp van ultrasound technologie, die de actieve ingrediënten tot in de diepere lagen van de huid schieten. Dit zorgt voor een snelle en intensieve hydratatie, waardoor de huid er direct en langdurig stralend uitziet.

Voor wie is deze behandeling geschikt

De JetPeel is geschikt voor alle huidcondities inclusief de zeer droge huid en de acne gevoelige huid. De JetPeel verbetert de huidtextuur, vermindert rimpelvorming en ongewenste pigmentatie. Het is de ultieme anti-aging behandeling met direct resultaat. De huid wordt daarnaast optimaal gereinigd zonder enig discomfort.

Zowel de Jetpeel-behandelingstechniek als ook de ultrasone golven wekken middels zachtaardige massage belangrijke celvernieuwingsprocessen van de huid en zorgen tevens voor een betere bloedtoevoer, effectievere lymfedrainage en algehele versterking van de huid. Door de positieve invloed hiervan op onder meer de collageenproductie ondergaat de huid zichtbare kwalitatieve verbetering die ook na de behandeling nog door blijven werken.

Voordelen Jetpeel:

  • 100% veilig / Onmiddellijk resultaat
  • Naald vrij / ontspannen / minimale irritatie
  • Geen downtime / geen schade aan de huid
  • Geen direct contact met de huid & geen schade aan de huid
  • Ondersteund door vele klinische studies

Kuurvorm

Net als bij elke andere behandeling, is één sessie gewoonlijk niet genoeg om het gewenste resultaat te bereiken. Voor maximaal effect, wordt vaak aanbevolen om Jet Peel behandeling te ondergaan in kuurverband. Over het algemeen worden behandelingen om de 3 tot 4 weken aanbevolen om optimale resultaten te bereiken.

Hoe ziet de behandeling eruit:

Stap 1 Lymfedrainage – een aangename en ontspannende massage om de huid te detoxen en de doorbloeding op gang te brengen.

Stap 2: Exfoliatie – met een speciale aloë Vera oplossing op waterbasis. Dode huidcellen worden effectief verwijderd en de poriën worden schoongemaakt en verfijnt.

Stap 3: Infusion – In deze fase worden alle actieve ingrediënten in de huid gebracht. Afhankelijk van de huidconditie kiest de behandelaar de juiste samenstelling van diverse serums voor de huid. Met deze innovatieve serums kunnen we onder andere pigmentatie, roodheid, acne etc effectief behandelen.

Stap 4: Booster infusion! De laatste stap is het aanbrengen van een speciaal verhelderend serum geformuleerd met een hoge concentratie vitamine C. Dit serum geeft een glow zoals je nog nooit eerder hebt gezien.

Product naam Jetpeel
behandeltijd 8-20 min
penetratie diepte 0.3-2 mm
Display 8.4inch
Volt 220v / 110v
1 jaar garantie
Snelheid afgeven van vloeistof 340 m/s (subsonic)
Druk 8Pa
Vloeistof grootte 5-20μm molecuul
Gewicht 60 KG
Afmetingen 58x30x87mm