Skip to content

Huidanalyse Apparaat

Het huidanalyse / 3D-simulatietechnologie apparaat van Lason Groothandel biedt een uitgebreide en nauwkeurige analyse van de huidconditie met 14 Huidgezondheidsindicatoren, waardoor professionals op het gebied van huidverzorging en esthetiek effectieve behandelingsmethoden kunnen aanbevelen. Met zijn geavanceerde functionaliteiten voor het analyseren van rimpels, textuur, poriën, uv-vlekken, huidverkleuring, vaatgebieden en bacteriën, is dit apparaat een onmisbaar instrument in elke professionele huidverzorgingspraktijk. Verhoog de tevredenheid van uw klanten en biedt de best mogelijke resultaten met het gebruik van dit geavanceerde huidanalyse apparaat. Neem vandaag nog contact op met Lason Groothandel om meer te weten te komen over de mogelijkheden en voordelen die het biedt.

Voordelen Huidanalyse apparaat

  • Inzetbaar bij alle behandelingen
  • Zeer eenvoudig te bedienen
  • CE gekeurd
  • Garantie 1 jaar

3.150,00 excl. btw

Apparatuur leasen

De nieuwste en meest innovatieve apparatuur, zonder de grote uitgave.

Huidanalyse Apparaat van Lason Groothandel – De Ultieme Oplossing voor Huidonregelmatigheden

Het innovatieve huidanalyse apparaat van Lason Groothandel is een geavanceerd en veelzijdig instrument dat speciaal is ontworpen om huidonregelmatigheden grondig te analyseren en passende behandelingsmethoden aan te bevelen. Met behulp van state-of-the-art technologieën en geavanceerde algoritmes biedt dit apparaat een unieke en gedetailleerde kijk op de conditie van de huid, waardoor professionals op het gebied van huidverzorging en esthetiek in staat zijn om hoogwaardige diensten te leveren aan hun klanten.

Rimpels

Het huidanalyse apparaat van Lason Groothandel is in staat om rimpels en fijne lijntjes nauwkeurig te detecteren door gebruik te maken van geavanceerde beeldanalyse. Door inzicht te krijgen in de diepte, lengte en dichtheid van rimpels, kunnen professionals gerichte anti-aging behandelingen aanbevelen om de zichtbaarheid van rimpels effectief te verminderen en de jeugdigheid van de huid te herstellen.

Textuur

Met zijn geavanceerde textuuranalyse biedt het huidanalyse apparaat gedetailleerde informatie over de gladheid, ruwheid en egaliteit van de huidtextuur. Dit stelt professionals in staat om behandelingen aan te passen en specifieke huidverzorgingsprogramma’s voor te stellen die de textuur van de huid verbeteren en zorgen voor een fluweelzachte uitstraling.

Poriën

Het analyseren van de grootte, verstopping en zichtbaarheid van de poriën is een belangrijk aspect van het huidverzorgingsproces. Het huidanalyse apparaat van Lason Groothandel maakt gebruik van geavanceerde beeldvormingstechnologie om nauwkeurig de poriestructuur te meten en de opbouw van talg en onzuiverheden te identificeren. Hierdoor kunnen professionals gerichte behandelingen aanbevelen die helpen bij het verkleinen van de poriën en het bevorderen van een gezondere huid.

UV-vlekken

Schade door blootstelling aan de zon kan leiden tot de vorming van ongewenste UV-vlekken op de huid. Met behulp van speciale fluorescentietechnologie detecteert het huidanalyse apparaat van Lason Groothandel deze vlekken en beoordeelt het de ernst van de schade. Op basis van deze analyse kunnen professionals passende behandelingen aanbevelen en advies geven over effectieve zonbescherming.

Huidverkleuring

Oneffenheden in de huidskleur, zoals hyperpigmentatie of donkere vlekken, kunnen een bron van zorg zijn voor veel mensen. Het huidanalyse apparaat biedt een grondige evaluatie van de huidverkleuring en geeft professionals de nodige informatie om behandelingen aan te bevelen die de huid egaliseren en een heldere teint bevorderen.

Vaatgebieden

Het analyseren van vaargebieden van de huid is cruciaal om de algehele gezondheidstoestand van de huid te evalueren. Met behulp van geavanceerde beeldverwerking kan het huidanalyse apparaat van Lason Groothandel vaatgebieden nauwkeurig detecteren en beoordelen, waardoor professionals inzicht krijgen in de bloedcirculatie en mogelijke onderliggende problemen in kaart kunnen brengen.

Bacteriën

Bacteriën, die vaak worden geassocieerd met acne en andere huidaandoeningen, kunnen met behulp van het huidanalyse apparaat van Lason Groothandel geïdentificeerd en geanalyseerd worden. Dit stelt professionals in staat om behandelingen aan te bevelen die specifiek gericht zijn op het verminderen van de bacteriepopulatie en het bevorderen van een heldere en gezonde huid.

 

 

Product naam Huidanalyse apparaat / 3D-simulatietechnologie
Huidgezondheidsindicatoren 14
Hertz 50-60 hz
Spectrale 8 spectrale 36 miljoen HQ-camera
nadat het apparaat is uitgeklapt 626,5 x 446 x 510 mm
1 jaar garantie
Watt 0-100 watt
Volt 100- 240VAC 50/60HZ
ISO CE / ISO / ROHS Certificaat
Weerstand 50Ω
Nominale stroom 1A

De nieuwste technologieën vind je bij Lason groothandel

We selecteren hoogwaardige apparaten voor ons aanbod op basis van de nieuwste trends op het gebied van esthetische geneeskunde. We geven trainingen op basis van innovatieve behandeling procedures, zodat uw team maximale resultaten kan behalen. Ons team heeft ruime ervaring en kennis van de aangeboden producten. Wij leveren apparaten rechtstreeks aan klanten. Wij zorgen voor veilig transport van het apparaat en een professionele training.

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau van huidspecialistenopleidingen.nl