Skip to content

HIFU 8D showroommodel

Categorie:

Bij de 8D HIFU zitten twee handles en 4x cartridges inbegrepen. Elke cartridge heeft 10.000 shots

Gratis cursus bij de 8D HIFU

HIFU staat voor High Intensity Focused Ultrasound, Dit is een unieke behandeling op basis van ultrasound om de huid te verstrakken op een non invasieve manier. Naarmate we ouder worden krijgen we te maken met verslapping van de huid. De collageen aanmaak neemt af waardoor de huid er minder stevig uit ziet.

HIFU werkt op basis van gefocaliseerde ultrasonen technologie. Wanneer de akoestische energie van geluidsgolven op een bepaalde diepte wordt gefocaliseerd stijgt de temperatuur voor heel kort tot boven de 65 graden. Deze stijging is voldoende om de cel vernieuwing en collageenproductie in de huid op gang te brengen. Het bijzondere aan de behandeling is dat ´oud collageen´ wordt vervangen door ´nieuw collageen´. De HIFU is in staat om de zogenaamde SMAS laag in de huid te verwarmen waardoor deze onmiddellijk verstrakt. De SMAS laag is precies die laag van het weefsel die chirurgen liften tijdens een chirurgische facelift. Daarnaast kunnen we op een veilige en heel gecontroleerde manier precies de juiste diepte energie afleveren daar waar het nodig is om de huid te liften en te verstrakken.

 

4.000,00 excl. btw

Apparatuur leasen

De nieuwste en meest innovatieve apparatuur, zonder de grote uitgave.

8D HIFU

Hifu apparatuur: wat is nu het verschil van 2D, 3D tot en met 8D hifu

Hoe werkt de 3D HIFU?
3D HIFU heeft tot 11 regels per enkele druk op de knop. De schoonheidsspecialiste kan 1-11 lijnuitvoer instellen op basis van de grootte van het behandelgebied, wat de werklast van de schoonheidsspecialiste. Daarnaast biedt het meer patroondiepten voor optie, 3D HIFU kan naast 2D ook 1,5/3,0/4,5 mm voor gezichtsdiepte bieden.

Hoe werkt de 4D HIFU

4D HIFU gebruikt hetzelfde gerichte ultrasone technologie-effect en wakkert de SMAS laag aan om collageenrecombinatie te bevorderen. de Normale 4D HIFU is uitgerust met een handgreep vergelijkbaar met 3D HIFU, en een v-max handgreep. Deze handgreep is geschikt voor vrouwelijke vaginale verjonging. Het ronde ontwerp van de V-max-kop heeft een diameter van slechts 3-5 cm.

5D HIFU

De 5D HIFU is een schoonheidsbehandeling van de volgende generatie die verschillende technologieën combineert om rimpelvermindering, huidverstrakking en betere celvernieuwingsresultaten te bieden. Het verbetert ook de teint met behulp van RF-frequentie-energiegolven om het collageengehalte te verhogen voor een mooiere huid. De HIFU-machine kan op veel gebieden worden gebruikt, waaronder de oksels, het gezicht, de nek, het sleutelbeengebied, de borst,

8D HIFU

Het belangrijkste verschil tussen 8D HIFU en traditionele HIFU is de gebruikte technologie. 8D HIFU maakt gebruik van de nieuwste MMFU Microfocus en Macro focus Ultrasonic-technologie, een verbeterde versie van de High Intensity Focused Ultrasound-technologie. Dit zorgt voor meer precisie en efficiëntie bij het richten op specifieke gebieden. Bovendien heeft 8D HIFU verschillende focusgebieden voor lichaam en gezicht, terwijl traditionele HIFU alleen effectief is op het gezicht. 8D HIFU heeft ook invloed op verschillende huidlagen, terwijl traditionele HIFU beperkt is tot 4/3,0/1,5 mm dieptes. Ten slotte is 8D HIFU pijnloos, terwijl traditionele HIFU-behandeling enige pijn veroorzaakt. Een van de grote voordelen van HIFU is dat de huidoppervlakte niet wordt beschadigd. Het apparaat is uitgerust met standaard 4 verschillende koppen en uit te breiden met 4 verschillende koppen. De HIFU cartridge koppen helpen om de huid te stimuleren en slapheid te bestrijden en er is een speciale kop aanwezig om een niet-invasieve lysis op gang te brengen. Een niet-invasieve lysis is erg geschikt om een dubbele kin te behandelen of de bovenarmen.

HIFU: Hoge frequentie

  • Certificering: CE
  • Technologie: Echografie gericht op hoge intensiteit. MMFU Microfocus en Macro focus Ultrasonic-technologie
  • De machine wordt standaard geleverd met 4 cartridges 
  • Kleur: Wit
  • Fabrikant: China
  • Garantie:1 jaar met levenslange technologische ondersteuning

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau van huidspecialistenopleidingen.nl