Skip to content

HIFU 3D

Categorie:

Bij aanschaf HIFU 3x cartridge ( 1.5mm / 3.0mm / 4.5mm)

HIFU staat voor High Intensity Focused Ultrasound, Dit is een unieke behandeling op basis van ultrasound om de huid te verstrakken op een non invasieve manier. Naarmate we ouder worden krijgen we te maken met verslapping van de huid. De collageen aanmaak neemt af waardoor de huid er minder stevig uit ziet.

HIFU werkt op basis van gefocaliseerde ultrasonen technologie. Wanneer de akoestische energie van geluidsgolven op een bepaalde diepte wordt gefocaliseerd stijgt de temperatuur voor heel kort tot boven de 65 graden. Deze stijging is voldoende om de cel vernieuwing en collageenproductie in de huid op gang te brengen. Het bijzondere aan de behandeling is dat ´oud collageen´ wordt vervangen door ´nieuw collageen´. De HIFU is in staat om de zogenaamde SMAS laag in de huid te verwarmen waardoor deze onmiddellijk verstrakt. De SMAS laag is precies die laag van het weefsel die chirurgen liften tijdens een chirurgische facelift. Daarnaast kunnen we op een veilige en heel gecontroleerde manier precies de juiste diepte energie afleveren daar waar het nodig is om de huid te liften en te verstrakken.

Een van de grote voordelen van HIFU is dat de huidoppervlakte niet wordt beschadigd. Het apparaat is uitgerust met 5 verschillende koppen.  koppen helpen om de huid te stimuleren en slapheid te bestrijden en er is een speciale kop aanwezig om een niet-invasieve lysis op gang te brengen. Een niet-invasieve lysis is erg geschikt om een dubbele kin te behandelen of de bovenarmen.

3.200,00 excl. btw

HIFU: Hoge frequentie
Certificering: CE
Technologie: Echografie gericht op hoge intensiteit
Behandeling gebied: Gezicht nek lichaam
Energie type: 4Mhz / 7MHz

De machine wordt standaard geleverd met 2 cartridges (3.0mm and 4.5mm).

3 cartridges zijn optioneel:

  • 1.5mm
  • 7.0mm
  • 13.0mm

Kleur: Wit
Garantie:1 jaar met levenslange technologische ondersteuning